The Weddingsingers

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Weddingsingers

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De gasten zitten klaar, de bruidegom staat vooraan naast de trouwambtenaar. Doe je ogen dicht en beeld je in hoe de bruid binnenkomt op de prachtige muziek die jullie zelf hebben uitgekozen....

Wij zijn de zangeressen en zusjes Janine en Lisette. Sinds 2002 zijn we gespecialiseerd in live muziek tijdens de ceremonie: The Weddingsingers. We maken jouw ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk. Een herinnering voor jullie én jullie gasten.

Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken. Wij zingen jullie liedjes met heel ons hart! 

Vraag naar al onze muzikale mogelijkheden. Want naast de ceremonie verzorgen we ook muziek tijdens het aansnijden van de taart (en tijdens de toost). Liever een begeleidingsinstrument dan een orkestband? Ook dat kan. We kunnen met pianist of gitarist komen. 

Zelfs op locaties zonder stroomvoorziening kunnen wij optreden.  Moet het helemaal akoestisch zijn met andere woorden  geen enkele vorm van geluidsversterking? Ook dan zit je bij ons goed. We zorgen voor maatwerk!

Een bruidspaar schreef: "Jullie gaven ons een herinnering voor het leven".

The Weddingsingers, wij zijn de stem van jullie gevoel!

 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar ontvangt van ons een factuur voor ons optreden. Deze wordt vervolgens voldaan per bank. Vooraf wordt de prijs door beide partijen middels ondertekening van "Opdracht tot dienstverlening" goedgekeurd. Op al onze opdrachten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke inzichtelijk zijn op onze website.
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Meningen over The Weddingsingers

4.9
18 reviews
18 reviews
Professionaliteit
(18)
Prijs/kwaliteit
(18)
Aanrader?
(18)
hansangelique62
Door Angelique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden voorgesteld dat onze dag op kasteel Wijenburg al bijzonder zou worden, maar door de bijdrage van de zussen Janine en Lisette van The Weddingsingers is het helemaal perfect geworden. De liedjes werden zo mooi gezongen en de vrouwen zijn zo lief en meegaand. Ik had van te voren niet gedacht dat dit zoveel zou betekenen voor ons. Life muziek, zeker tijdens ceremonie is een echte aanrader, maar dan ook gezongen door The Weddingsingers. 

Misbruik rapporteren
g.rizzo
Door Daniel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Janine en Lisette,

Jullie hebben onze ceremonie extra bijzonder en intiem gemaakt. Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er meteen, wat een leuke dames zijn jullie!

Alles wordt meteen voor je geregeld en uit handen genomen (contact met de locatie, kijken wat de mogelijkheden zijn etc). Bij onze locatie - Slot Zuylen - was versterkte muziek helaas niet toegestaan, waar we in het begin een beetje van baalden. Maar dit was voor de dames geen probleem 'dan doen we het toch gewoon akoestisch met onze gitarist erbij?!' Dit heeft zo fantastisch mooi uitgepakt en paste perfect in het hele plaatje van de prachtige/monumentale locatie in combinatie met een hele persoonlijke ceremonie.

Daarnaast zingen de dames ook nog eens perfect Italiaans, wat het voor mij extra bijzonder maakte. Kippenvel!

Na afloop van je trouwdag krijg je de nummers die op de bruiloft gezongen zijn ook nog digitaal toegezonden als bijzondere herinnering aan een prachtige dag. En dat alles voor een hele schappelijke prijs!

Als je twijfelt, plan dan zeker een afspraak in met Janine en Lisette, zij nemen meteen alle twijfels weg. Het is het zeker waard!!

Liefs, Daniel en Gianna

Misbruik rapporteren
andrebuijs
Door Andre
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Lisette &, Janine, Toen we jullie zagen optreden op kasteel Wijenburg tijdens de generale repetitie wisten we het meteen. Wat een ontzettende mooie toevoeging geven jullie aan de huwelijksceremonie. We hebben enkele weken later elkaar ontmoet om een en ander te bespreken. In een woord geweldig hoe jullie betrokken en leuk zijn. Ook tijdens de taart en toost hebben jullie onze op de achtergrond heerlijke nummers gezongen. Jullie hebben echt bijgedragen om onze dag een Top dag te maken. Bedankt!

Helma en André Buijs

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact