• Prijsklasse Betaalbaar
 • Website

De gasten zitten klaar, de bruidegom staat vooraan naast de trouwambtenaar. Doe je ogen dicht en beeld je in hoe de bruid binnenkomt op de prachtige muziek die jullie zelf hebben uitgekozen....

Wij zijn de zangeressen en zusjes Janine en Lisette. Sinds 2002 zijn we gespecialiseerd in live muziek tijdens de ceremonie: The Weddingsingers. We maken jouw ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk. Een herinnering voor jullie én jullie gasten.

Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken. Wij zingen jullie liedjes met heel ons hart! 

Vraag naar al onze muzikale mogelijkheden. Want naast de ceremonie verzorgen we ook muziek tijdens het aansnijden van de taart (en tijdens de toost). Liever een begeleidingsinstrument dan een orkestband? Ook dat kan. We kunnen met pianist of gitarist komen. 

Zelfs op locaties zonder stroomvoorziening kunnen wij optreden.  Moet het helemaal akoestisch zijn met andere woorden  geen enkele vorm van geluidsversterking? Ook dan zit je bij ons goed. We zorgen voor maatwerk!

Een bruidspaar schreef: "Jullie gaven ons een herinnering voor het leven".

The Weddingsingers, wij zijn de stem van jullie gevoel!

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 17 reviews
Door g.rizzo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Janine en Lisette,

Jullie hebben onze ceremonie extra bijzonder en intiem gemaakt. Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er meteen, wat een leuke dames zijn jullie!

Alles wordt meteen voor je geregeld en uit handen genomen (contact met de locatie, kijken wat de mogelijkheden zijn etc). Bij onze locatie - Slot Zuylen - was versterkte muziek helaas niet toegestaan, waar we in het begin een beetje van baalden. Maar dit was voor de dames geen probleem 'dan doen we het toch gewoon akoestisch met onze gitarist erbij?!' Dit heeft zo fantastisch mooi uitgepakt en paste perfect in het hele plaatje van de prachtige/monumentale locatie in combinatie met een hele persoonlijke ceremonie.

Daarnaast zingen de dames ook nog eens perfect Italiaans, wat het voor mij extra bijzonder maakte. Kippenvel!

Na afloop van je trouwdag krijg je de nummers die op de bruiloft gezongen zijn ook nog digitaal toegezonden als bijzondere herinnering aan een prachtige dag. En dat alles voor een hele schappelijke prijs!

Als je twijfelt, plan dan zeker een afspraak in met Janine en Lisette, zij nemen meteen alle twijfels weg. Het is het zeker waard!!

Liefs, Daniel en Gianna

Misbruik rapporteren
Door andrebuijs
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Lisette &, Janine, Toen we jullie zagen optreden op kasteel Wijenburg tijdens de generale repetitie wisten we het meteen. Wat een ontzettende mooie toevoeging geven jullie aan de huwelijksceremonie. We hebben enkele weken later elkaar ontmoet om een en ander te bespreken. In een woord geweldig hoe jullie betrokken en leuk zijn. Ook tijdens de taart en toost hebben jullie onze op de achtergrond heerlijke nummers gezongen. Jullie hebben echt bijgedragen om onze dag een Top dag te maken. Bedankt!

Helma en André Buijs

Misbruik rapporteren
Door p_stokkel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Lisette &, Janine,

Onze eerste ontmoeting was bij Hoeve Sparrendam. Jullie zang/stemmen raakte mij zo dat ik er emotioneel van werd. Vanaf toen wisten we het...jullie moesten komen zingen tijdens onze ceremonie en bij de taart & toost. Op onze trouwdag op 17 mei 2019 hebben niet alleen wij, maar ook de andere aanwezige gasten hebben van jullie genoten!! 

Jullie zijn fantastische lieve mensen en kan iedereen jullie aanbevelen om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken!!

Veel liefs,
Arno & Patricia Bouwmeister
 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar ontvangt van ons een factuur voor ons optreden. Deze wordt vervolgens voldaan per bank. Vooraf wordt de prijs door beide partijen middels ondertekening van "Opdracht tot dienstverlening" goedgekeurd. Op al onze opdrachten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke inzichtelijk zijn op onze website.
Welke diensten biedt u aan?
Ceremonie muziek, Receptie muziek
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Latin, Chill out, Disco, Jazz, Rock, Etnisch, Pop, Bossanova
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Duet, Trio
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
vanaf €595,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
The Weddingsingers mogen zichzelf wel de pioniers van de ceremoniemuziek noemen. Al in 2002 luisterden wij onze eerste huwelijksceremonie op. Dat betekent dat we ook al 17 jaar ervaring hebben als ceremoniezangeressen. Want dat is onze specialiteit! We kunnen jullie adviseren over de hele invulling van jullie ceremonie, we hebben er al zoveel bijgewoond. Wij willen jullie graag ontmoeten, want jullie overwegen om ons te vragen voor een belangrijk moment in jullie leven. Maak daarom een afspraak met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en maak gebruik van onze ervaring en professionaliteit!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
 • Live muziek
 • Betaalbaar
 • Ceremonie muziek
 • Receptie muziek
 • Latin
 • Chill out
 • Disco
 • Jazz
 • Rock
 • Etnisch
 • Pop
 • Bossanova
 • Duet
 • Trio