Tim Wouters Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Tim Wouters Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.250 €
  • Bedrijfskenmerk: Jullie avontuur vastleggen.

Hey!

Wij zijn Tim & Julianne. Samen zijn wij Tim Wouters Photography. We specialiseren ons in Bruiloft en Elopement fotografie. Voordat we elopement fotografen werden, deden we totaal andere dingen! Julianne studeerde om juf in het basisonderwijs te worden en Tim was manager van een telecom winkel. Nadat Tim voor het eerst is gaan backpacken in Zuidoost Azië begon zijn liefde voor het reizen en fotografie. Julianne fotografeert al van kleins af aan, maar werd door Tim geïnspireerd om te gaan reizen.

Het was de fotografie die ons ook samen bracht. We hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een fotoshoot! Het duurde niet lang voordat we onze krachten bundelden en we startten met het fotograferen van bruiloften. Ook al vonden we elke bruiloft fantastisch om te fotograferen, we merkten dat we iets misten.

Na een reis naar de Dolomieten en naar IJsland werd het duidelijk wat misten in ons leven: avontuur! We kochten een busje en bouwden deze om tot een tiny house op wielen. Samen met onze hond Tommy reizen we van bruiloft naar bruiloft door heel Europa. We vinden het fantastisch om onze passie voor avontuur en fotografie te delen met like minded mensen en hun de beste herinneringen te geven aan hun ultieme avontuur namelijk hun trouwdag! 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.250 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Jullie avontuur vastleggen.
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:00
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om een datum vast te leggen rekenen we een minimale aanbetaling van 25%. De rest betaal je uiterlijk 1 maand voor je bruiiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Tim Wouters Photography

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact