Timboektoe Beach

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Timboektoe Beach

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 45 €
  • Capaciteit (zittend): 2-150
  • Capaciteit (staand): 2-150

Trouwlocatie aan zee

Willen jullie een frisse zeewind wapperend door jullie haren? Elkaar diep in de ogen kijken terwijl de zandkorrels tussen jullie tenen kriebelen? De meest romantische foto’s maken bij zonsondergang? Zeg dan ‘ja, ik wil’ tegen trouwen aan zee bij strandpaviljoen Timboektoe!

Trouwen op het strand

Wat is er nu romantischer dan trouwen op het strand? Menig huwelijksaanzoek vindt plaats met één knie in het zand en de meest sprookjesachtige trouwfoto’s worden toch wel gemaakt tijdens zonsondergang. Het strand is een magische plek, zeker om de liefde te vieren. Daarom bieden wij jullie bij beach club Timboektoe alle ruimte om jullie droombruiloft te realiseren!

Feest in je eigen strandpaviljoen

Strandpaviljoen Timboektoe is een officiële trouwlocatie op het strand. Jullie mogen bij ons dus volmondig ‘ja, ik wil’ tegen elkaar zeggen! Maar natuurlijk is er meer. Wij zorgen er graag voor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. Daarvoor maken jullie gebruik van ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango. Een romantisch privé-strandpaviljoen dat van alle gemakken is voorzien! Hier vinden jullie een eigen terras, bar, toiletten, presentatieapparatuur en diverse licht- en geluidstechnieken. Dit strandpaviljoen staat tijdens jullie bruiloft volledig tot jullie beschikking, zodat jullie je helemaal op elkaar en jullie gasten kunnen richten.

Trouwlocatie aan het strand

Op onze unieke trouwlocatie aan het strand stellen wij natuurlijk jullie wensen centraal. Jullie dag moet he-le-maal kloppen. Het moet de allermooiste dag van jullie leven worden, waar wat jullie betreft geen eind aan hoeft te komen! Van de ceremonie en de aankleding van het strandpaviljoen tot jullie dinerwensen en de muziek voor het feest. Ons team staat voor jullie klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Lekker eten op jullie bruiloft

Kiezen jullie voor een buffet samen met jullie naaste familieleden? Of een bbq aan het strand voor al jullie gasten? Romantische aankleding of juist een stoere twist? Openen jullie zelf het feest met een openingsdans en snijden jullie een bruidstaart aan? We bespreken het allemaal zodra jullie contact met ons opnemen! Wij nemen immers met veel plezier al jullie zorgen uit handen, maar het blijft wel jullie dag. Hebben jullie andere ideeën of willen jullie bepaalde elementen van jullie droombruiloft zelf organiseren? Regelen we!


Gedroomde trouwlocatie aan zee

Zien jullie een bruiloft aan zee al helemaal voor jullie? De romantische zee als decor, jullie voeten in het zand en het geluid van de ruisende golven in jullie oren? De zee heeft iets magisch, net zoals jullie bruiloft. Jullie droombruiloft verdient een droomlocatie en die bieden wij jullie graag. Op onze trouwlocatie aan zee vinden jullie alle ingrediënten die jullie nodig hebben om de allermooiste dag van jullie leven vorm te geven. Hoe? Dat horen wij graag van jullie!
Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken, dan bespreken we snel hoe wij al jullie wensen om kunnen zetten in een onvergetelijk huwelijksfeest!

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
45 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
2-150
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
2-150
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op de zee
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
0
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu, Halal
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling geschied middels factuur achteraf, betalingstermijn is 14 dagen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Meningen over Timboektoe Beach

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1951 LA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact