Brasserie Tivoli

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Brasserie Tivoli

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 250-250
  • Capaciteit (staand): 500-500

De Grote Dag
Voor iedereen bijzonder. Op de dag zelf wilt u genieten en nemen wij u alle zorg uit handen. Wilt u een spetterend feest? Of juist sfeervol intiem? Bij ons is alles mogelijk en maken wij een dag, avond, diner en/of feest op maat. Bij ons heeft u gegarandeerd een prachtige dag op een unieke locatie in het centrum van Oudenbosch.

Trouwen op een unieke locatie
Trouwen in het gemeentehuis? Wat is er nu mooier dan trouwen bij Brasserie Tivoli Oudenbosch? Waar u trouwt in een prachtig historische omgeving. In een voormalig Broederhuis, in onze schitterende bibliotheek of onze prachtige botanische tuin.

Een ruimte voor elk gezelschap
In Brasserie Tivoli Oudenbosch vindt u altijd de sfeer die u zoekt. De kapel van Saint louis, de geressorteerde bibliotheek, botanische tuin, oosterse tandoortent, tuinzaal, refter en natuurlijk de gezellige brasserie zelf. Verschillende prachtige ruimtes met allen een eigen uitstraling en formaat. Of u nu met 15 of 500 personen bent, bij ons is het mogelijk!

Dineren, Borrelen, feesten
Van barbecue tot luxe 3-gangen diner, en van high-wine tot buffet, alles is bij ons mogelijk. Wij verzorgen een unieke dag op maat.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
250-250
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
500-500
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
0
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
contant, pin, visa, amex, mastercard op rekening
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over Brasserie Tivoli

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
leonie
Door leonie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het was een wonderbaarlijk feest! Wij hebben gedurende de dag zelf helemaal nergens aan hoeven denken, alles werd ons uit handen genomen door het personeel. Onze gasten waren uitzonderlijk goed voorzien van drankjes en lekkernijen. Het diner was ook onweerstaanbaar! Zodra wij 12,5 jaar getrouwd zijn gaan wij dit alles nog eens dunnetjes over doen bij Tivoli
Misbruik rapporteren
lennart3
Door Lennart
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Deze locatie is in 1 woord: Geweldig! Het begon al met de service voor het evenement zelf. Het personeel denkt overal aan mee en niets is te moeilijk. Er wordt gewerkt met een oog op detail, ze zorgen er voor dat alles goed geregeld is. Wij vonden het contact onderling heel goed gaan, wij hebben dezelfde feedback ontvangen van onze ceremoniemeesters. De ligging van Tivoli op een half uur van Rotterdam is helemaal top. Achter het gebouw zelf is er ook een prachtige tuin om foto´s in te maken. In het gebouw zelf zijn er voldoende opties om naar uit te wijken voor zalen, ook is er een mooie bibliotheek. Voor het gebouw staat een basiliek en links van het gebouw staat een kapelletje met zo´n mooi plein dat je simpelweg een foto MOET maken. Op de dag zelf was alles perfect geregeld. De service was top, het 3-gangen diner was heerlijk en alles was geheel naar onze wens aangekleed. Ons originele plan was om de ceremonie buiten te houden, maar vanwege de regen waren we uitgewijkt naar de bibliotheek. Deze wijziging is een kwartier daarvoor gemaakt, maar daar hebben wij helemaal niets van gemerkt. Wij raden deze locatie absoluut aan iedereen aan!
Misbruik rapporteren
marjolein2
Door Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op 12 Mei 2017 hebben wij onze bruiloft gevierd op de prachtige locatie die Tivoli is. Brasserie Tivoli is een zeer flexibele locatie waar je met je event eigenlijk alle kanten op kan. Het personeel is ook enorm vriendelijk en levert een uitmuntende service. WIj wilden graag buiten trouwen, maar omdat de voorspelling nou niet echt optimaal was was ook de bibliotheek klaar gemaakt voor de ceremonie in het geval dat het weer roet in het eten zou gooien. Gelukkig was deze voorbereiding achteraf niet nodig en konden wij naar onze wens inderdaad buiten trouwen. Onze twee kleine kinderen en de andere kinderen hebben het ook heel leuk gehad omdat er een luchtkussen was geplaatst voor hen, zij waren bij het personeel in uiterst bekwame handen. De Brasserie beschikt over een breed aantal zalen die allen geschikt zijn voor een prachtig diner of feest. WIj wilden heel graag een zaal waarin muziek het overzicht zou houden en ook dat was mogelijk. Achter de brasserie ligt het prachtige Arboretum, een ideale locatie om een bruidsreportage te maken!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4731 HR

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact