• Capaciteit (zittend): 250
  • Capaciteit (staand): 500

De Grote Dag
Voor iedereen bijzonder. Op de dag zelf wilt u genieten en nemen wij u alle zorg uit handen. Wilt u een spetterend feest? Of juist sfeervol intiem? Bij ons is alles mogelijk en maken wij een dag, avond, diner en/of feest op maat. Bij ons heeft u gegarandeerd een prachtige dag op een unieke locatie in het centrum van Oudenbosch.

Trouwen op een unieke locatie
Trouwen in het gemeentehuis? Wat is er nu mooier dan trouwen bij Brasserie Tivoli Oudenbosch? Waar u trouwt in een prachtig historische omgeving. In een voormalig Broederhuis, in onze schitterende bibliotheek of onze prachtige botanische tuin.

Een ruimte voor elk gezelschap
In Brasserie Tivoli Oudenbosch vindt u altijd de sfeer die u zoekt. De kapel van Saint louis, de geressorteerde bibliotheek, botanische tuin, oosterse tandoortent, tuinzaal, refter en natuurlijk de gezellige brasserie zelf. Verschillende prachtige ruimtes met allen een eigen uitstraling en formaat. Of u nu met 15 of 500 personen bent, bij ons is het mogelijk!

Dineren, Borrelen, feesten
Van barbecue tot luxe 3-gangen diner, en van high-wine tot buffet, alles is bij ons mogelijk. Wij verzorgen een unieke dag op maat.

Bezoeker, laat een review achter over Brasserie Tivoli en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Brasserie Tivoli

4.9 3 reviews
Door leonie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het was een wonderbaarlijk feest! Wij hebben gedurende de dag zelf helemaal nergens aan hoeven denken, alles werd ons uit handen genomen door het personeel. Onze gasten waren uitzonderlijk goed voorzien van drankjes en lekkernijen. Het diner was ook onweerstaanbaar! Zodra wij 12,5 jaar getrouwd zijn gaan wij dit alles nog eens dunnetjes over doen bij Tivoli
Misbruik rapporteren
Door Lennart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Deze locatie is in 1 woord: Geweldig! Het begon al met de service voor het evenement zelf. Het personeel denkt overal aan mee en niets is te moeilijk. Er wordt gewerkt met een oog op detail, ze zorgen er voor dat alles goed geregeld is. Wij vonden het contact onderling heel goed gaan, wij hebben dezelfde feedback ontvangen van onze ceremoniemeesters. De ligging van Tivoli op een half uur van Rotterdam is helemaal top. Achter het gebouw zelf is er ook een prachtige tuin om foto´s in te maken. In het gebouw zelf zijn er voldoende opties om naar uit te wijken voor zalen, ook is er een mooie bibliotheek. Voor het gebouw staat een basiliek en links van het gebouw staat een kapelletje met zo´n mooi plein dat je simpelweg een foto MOET maken. Op de dag zelf was alles perfect geregeld. De service was top, het 3-gangen diner was heerlijk en alles was geheel naar onze wens aangekleed. Ons originele plan was om de ceremonie buiten te houden, maar vanwege de regen waren we uitgewijkt naar de bibliotheek. Deze wijziging is een kwartier daarvoor gemaakt, maar daar hebben wij helemaal niets van gemerkt. Wij raden deze locatie absoluut aan iedereen aan!
Misbruik rapporteren
Door Marjolein
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op 12 Mei 2017 hebben wij onze bruiloft gevierd op de prachtige locatie die Tivoli is. Brasserie Tivoli is een zeer flexibele locatie waar je met je event eigenlijk alle kanten op kan. Het personeel is ook enorm vriendelijk en levert een uitmuntende service. WIj wilden graag buiten trouwen, maar omdat de voorspelling nou niet echt optimaal was was ook de bibliotheek klaar gemaakt voor de ceremonie in het geval dat het weer roet in het eten zou gooien. Gelukkig was deze voorbereiding achteraf niet nodig en konden wij naar onze wens inderdaad buiten trouwen. Onze twee kleine kinderen en de andere kinderen hebben het ook heel leuk gehad omdat er een luchtkussen was geplaatst voor hen, zij waren bij het personeel in uiterst bekwame handen. De Brasserie beschikt over een breed aantal zalen die allen geschikt zijn voor een prachtig diner of feest. WIj wilden heel graag een zaal waarin muziek het overzicht zou houden en ook dat was mogelijk. Achter de brasserie ligt het prachtige Arboretum, een ideale locatie om een bruidsreportage te maken!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
contant, pin, visa, amex, mastercard op rekening
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
500
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
250
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
500
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
ja
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
0
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 4731 HR