• Prijsklasse Midden

Torta Deliziosa staat voor persoonlijke aanpak en service. Daphne ontvangt aanstaande bruidsparen in haar gezellige zolderstudio voor een heerlijke proeverij. Tijdens de proeverij bespreekt zij de ideeën over het thema, de kleuren en de smaken van de bruidstaart. Van champagne en witte chocolade tot mojito en passievrucht. Vorm, vulling, versiering… samen komt u tot het ontwerp van de taart: klassiek, stoer, romantisch, gek of bling bling. Met eetbaar kant, linten of bloemen van suiker of echte bloemen; alles is mogelijk. Zelfs een taart die ondersteboven hangt! En Daphne kan meer. Zo kan elke taart worden gecombineerd met cupcakes, cakepops of ander lekkers.

Bezoeker, laat een review achter over Torta Deliziosa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Torta Deliziosa

4.9 1 mening
Door Renate
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Prachtig én heerlijk, de creaties van Torta Deliziosa zijn op beide fronten perfect! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin en IDeal
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Als voormalig grafisch ontwerper staat Daphne garant voor het ontwerpen van de mooiste en origineelste (bruids)taarten. Alles met de hand en vol liefde bereid zodat niet alleen de buitenkant van haar producten mooi is maar ze van binnen ook nog eens heerlijk smaken! Torta Deliziosa is geregeld te vinden op beurzen, in de media en bij zogeheten styled shoots waar Daphne de zoete aankleding van foto sets verzorgt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 2675 VZ
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden