Tot Over Je Oren

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Tot Over Je Oren

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 795 €

"Ik rij in Nederland overal met mijn oldtimer naartoe om jullie een fantastische ceremonie te bezorgen!"

Jullie kijken elkaar aan in die mooie ogen en spreken vol liefde de mooiste woorden uit. Op de dag en de locatie waar jullie vol van zijn. Soms heel klein en intiem, soms in het bijzijn van vele mensen uit jullie omgeving.

''Tot over je oren staat voor een persoonlijke huwelijksceremonie vol toewijding, enthousiasme en originaliteit die jullie samen met mij creëren. Een moment in je leven dat je altijd dierbaar blijft."

Als ik jullie verhaal dan mag aanhoren gaan mijn ogen twinkelen, krijg ik blossen op mijn wangen, komt de inspiratie naar boven, sta ik te trappelen om te beginnen en voel ik volop mee. Een heerlijk gevoel.

Ik denk dat je mijn aanpak kan zien als spontaan, speels, oprecht, volledig, verzorgd, begaan en vanuit mijn tenen !

En tijdens onze kennismaking neem ik echt de tijd, luister en geniet. Geen interview-achtig gesprek want ik wil jullie beter leren kennen door de volledige aandacht te hebben op het gesprek en onze ontmoeting.

Tijdens de ceremonie verwoord ik jullie levensverhaal opnieuw en beleef dit met de gasten. Ik vertel aan jullie geliefde aanwezigen verhalen en woorden die zij misschien nog nooit van jullie gehoord hebben en geniet samen met hun van jullie.

Ik ben niet gebonden aan een trouwlocatie, dus jullie kunnen trouwen waar jullie maar willen. Bijvoorbeeld in jullie lieveling café, tijdens een treinrit of een bijzondere plek in de natuur. Het kan zelfs buiten Nederland.

''Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als het bruidspaar het geluk uitstraalt waar ik op hoopte en blij is met het moment, en een hele mooie herinnering.”

En op die oh zo bijzondere dag ben ik exclusief met jullie trouwceremonie bezig en kan ik dus flexibel zijn in tijd mocht dit nodig zijn, dus geen gestress!

Zien we elkaar snel? 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
795 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Tot Over Je Oren

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact