Trash´ure Taarten

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trash´ure Taarten

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Wereld Verbeteren door (bruids)taart te eten!

Bij Trash'ure Taarten maken wij al onze hartige en zoete patisserie van eten wat anders zou worden weggegooid. Kromme of te grote wortelen, appels & peren met een vlekje, bloemen die geen week meer staan; met deze producten maken wij jou droomtaart!

In onze bakkerij werken wij zo veel mogelijk met statushouders, die wegens hun migratieachtergrond lastig aan werk komen in Nederland. 

Door een Trash'ure Taart te eten kan iedereen de wereld verbeteren!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling mag achteraf. Wij sturen jullie een betalingsfactuur die 14 dagen geldig is.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Trash´ure Taarten

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
jetbosdijk
Door Jet
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Nadat we voor verjaardagen al een aantal keren een Trash'ure taart hadden besteld, wilden we ook op onze bruiloft genieten van deze (h)eerlijke taart! Met Jeanne hebben we gemaild over hoe de taart eruit zou moeten zien en we ontvingen een pakketje om te proeven. Op onze dag (een zondag!) kwamen ze de taart op onze locatie opbouwen, dus wij hadden er verder geen omkijken naar. Het resultaat was super! Het zag er fantastisch uit en smaakte ook heerlijk. We ontvingen veel complimenten. Het kon niet beter!!

Misbruik rapporteren
maaike3
Door M
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Geweldige mensen met passie voor hun vak, met taarten waar je u tegen zegt. En dat is niet het enige, ze brengen ook een boodschap aan onze verspillingsmaatschappij! Zo draag je met de dag van je leven ook nog bij aan het verbeteren van onze planeet!

Misbruik rapporteren
nienke_hassink
Door Nienke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben op onze trouwdag mogen genieten van heerlijke taarten van Trash'ure taarten. Ze waren niet alleen overheerlijk maar zagen er ook prachtig uit, versierd met duurzame bloempjes. Wij vonden het een tof idee dat deze taarten gemaakt worden van fruit dat weggegooid zou worden. Ik raad Trash'ure taarten van harte aan!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6535 ZV

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact