• Prijs vanaf: 250 €

Gefeliciteerd!! Jullie hebben besloten te gaan trouwen. In de periode tot de grote dag er is, komt er een heleboel op jullie af: Een datum vaststellen (of hebben jullie die al?), een trouwjurk uitzoeken, een pak kopen, een trouwlocatie vinden, trouwkaarten (laten) ontwerpen en ga zo maar door, maar vergeet niet een leuke trouwambtenaar (of Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) te strikken voor die dag. Er wordt namelijk altijd veel tijd en aandacht besteed aan het plannen van een huwelijk. Aan de locatie waar getrouwd wordt, het feest, de uitnodigingen en de bruidstaart wordt vaak het eerst gedacht, terwijl de ceremonie dikwijls op de laatste plaats komt.

De belangrijkste dag in je leven begint echter met de ceremonie en die zet dan ook mede de toon voor de rest van de dag.

Tegenwoordig kun je (in bijna alle gemeenten) je eigen trouwambtenaar kiezen. Met je eigen trouwambtenaar kun je in samenspraak bepalen hoe de ceremonie eruit komt te zien. Denk hierbij onder meer aan andere spreker(s), symboliek, muziek etc., maar ook een speciale rol voor de vader of moeder van de bruid en/of de bruidegom.

Als je kiest voor een ceremonie, waarin –uiteraard in overleg met jullie- iedere aanwezige een actieve rol speelt, neem dan vrijblijvend contact met mij op. We kunnen dan kijken hoe we jullie ideeën vorm kunnen geven. Verder vind ik het prachtig om zaken te organiseren, zodat ik jullie ook op dat gebied wel wat tips kan geven.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
250 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Alleen via een bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Bezoeker, laat een review achter over Trouwambtenaar Rick en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Trouwambtenaar Rick

4.9
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
rutgeer81
Door Rutger en Donna
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Met een zeer gedegen voorbereiding heeft Rick ons trouwen op een flexibele wijze vormgegeven. Met zijn luchtige en humoristische stijl maakte hij er een feestelijke ceremonie van.

Misbruik rapporteren
rutgeer81
Door Rutger en Donna
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Dankzij Rick is onze ceremonie helemaal verlopen zoals we het voor ogen hadden: persoonlijk, ontspannen en met veel ruimte voor familie en vrienden om deel te nemen. Zijn organisatietalent, humor en enthousiasme maakten zowel de voorbereiding als de dag zelf een groot succes. Rick, bedankt voor het fijne samenwerken en het waar maken van dit bijzondere moment!

Misbruik rapporteren
rutgeer81
Door Rutger en Donna
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Rick, je hebt onze sprookjesdag wel heel bijzonder gemaakt. Al onze familieleden en vrienden zaten in een ring van liefde. Je hebt ons echt verbonden en toen we elkaar kusten, was de ring gesloten. Het was een prachtige ceremonie. Bedankt daarvoor!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier