Trouwambtenaar Rick

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwambtenaar Rick

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 250 €

Gefeliciteerd!! Jullie hebben besloten te gaan trouwen. In de periode tot de grote dag er is, komt er een heleboel op jullie af: Een datum vaststellen (of hebben jullie die al?), een trouwjurk uitzoeken, een pak kopen, een trouwlocatie vinden, trouwkaarten (laten) ontwerpen en ga zo maar door, maar vergeet niet een leuke trouwambtenaar (of Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) te strikken voor die dag. Er wordt namelijk altijd veel tijd en aandacht besteed aan het plannen van een huwelijk. Aan de locatie waar getrouwd wordt, het feest, de uitnodigingen en de bruidstaart wordt vaak het eerst gedacht, terwijl de ceremonie dikwijls op de laatste plaats komt.

De belangrijkste dag in je leven begint echter met de ceremonie en die zet dan ook mede de toon voor de rest van de dag.

Tegenwoordig kun je (in bijna alle gemeenten) je eigen trouwambtenaar kiezen. Met je eigen trouwambtenaar kun je in samenspraak bepalen hoe de ceremonie eruit komt te zien. Denk hierbij onder meer aan andere spreker(s), symboliek, muziek etc., maar ook een speciale rol voor de vader of moeder van de bruid en/of de bruidegom.

Als je kiest voor een ceremonie, waarin –uiteraard in overleg met jullie- iedere aanwezige een actieve rol speelt, neem dan vrijblijvend contact met mij op. We kunnen dan kijken hoe we jullie ideeën vorm kunnen geven. Verder vind ik het prachtig om zaken te organiseren, zodat ik jullie ook op dat gebied wel wat tips kan geven.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
250 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Alleen via een bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Trouwambtenaar Rick

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
rutgeer81
Door Rutger en Donna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was een geweldige, ontspannen ceremonie met veel humor. Niet alleen dat je ons met handboeien aan elkaar verbond, maar ook het gedeelte, waarin je onze vrienden en familie betrok in de ceremonie was fantastisch! De vrienden en familie van Rutger verklaarden mij in zijn familie-en vriendenkring op te nemen, net als Rutger in mijn familie-en vriendenkring werd opgenomen, heel bijzonder!Bedankt voor deze speciale dag en de fantastische plechtigheid!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact