Trouwartikelen.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwartikelen.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het begon allemaal met...

Een enveloppendoos in smoking! Dit ontwerp zou het begin zijn van een groot avontuur. 

In 2005 gemaakt voor een bevriend bruidspaar en op Marktplaats gezet omdat hij zó leuk was geworden, misschien hadden wel meer mensen behoefte aan een doos om alle enveloppen tijdens de receptie in te verzamelen. 

De advertentie werd geplaatst en 5 minuten later kwam er een email dat een aanstaande bruid hem graag wilde hebben!

Er volgde een kleine website www.enveloppendoos.nl en al snel breidde het assortiment zich uit met gastenboeken, cadeautjes, slingers, ballonnen, taarttoppers, tule en noem maar op! Nu dekte alleen de naam de lading niet meer. Er moest dus een nieuwe naam komen...... tsja, wat doen we eigenlijk? Iets met trouwen en iets met artkelen. En zo ging de shop verder onder de naam Trouwartikelen.nl!

De webshop groeide hard. De voorraad kon niet langer opgeslagen worden in de logeerkamer (en de woonkamer en de slaapkamer, de keuken, de schuur en zelfs de kinderkamer.......) en ook de vrachtwagens met voorraad werden te groot voor de straat in een woonwijk en hier werd een goede partner voor gezocht. Dit maakte het mogelijk om verder te kunnen groeien en zo werd er ook gestart in Duitsland door de lancering van Weddingshop.de!

In september 2014 zijn beide shops overgenomen door Easy2.Invest BV om zo nóg verder te kunnen groeien! We konden nu een professionaliserings slag maken, we gingen kantoor houden in de omgeving alkmaar om zo dicht bij onze logistiek partner en magazijn te zitten en we konden nu meer mensen in gaan zetten voor onze klantenservice, inkoop en marketing. 

Trouwartikelen.nl was eindelijk het gedroomde bedrijf geworden waar ons hele team met heel veel plezier zich elke dag weer inzet voor de mooiste dag van jullie leven! En dat allemaal geboren uit 1 enveloppendoos..........

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
10.00 tot 12.45 en 13.15 tot 17.00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Meningen over Trouwartikelen.nl

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
tanjabakker272
Door Tanja
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Grote aanbod van verschillende accessoirs voor de bruiloft, cadeautjes en bedankjes. We hebben daar een gastenboek, bedankjes en diverse versieringen voor het huis gekocht. Goede prijzen, eenvoudig besteld en snel geleverd!

Misbruik rapporteren
markwaal83
Door Dennis
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Veel leuke producten voor normale prijzen. Ook veel leuke gepersonaliseerde producten zoals servetten en wijnfles etiketten. Deze hebben wij dan ook besteld en hier werd erg leuk op gereageerd samen met het koets kaarsje. 

De klantenservice heeft ons erg goed geholpen met advies en snelle levering. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1704

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact