• Prijsklasse Midden

Een onvergetelijke dag , zoals de dag van uw bruiloft en dit is de naam van het Mégane-bureau, dat gespecialiseerd is in het opzetten en organiseren van privé-evenementen.

Deze gepassioneerde over de wereld van het huwelijk stelt de uitwisseling en het contact voor om je te leren kennen en je verwachtingen en je verlangens te begrijpen. Een onvergetelijke dag wil uw project uniek maken door speciale aandacht te besteden, zodat dit evenement deel uitmaakt van uw dierbaarste herinneringen.

Om dit te bereiken, werken Mégane en haar team hand in hand met high-end en vertrouwde dienstverleners. Elk van hen is zorgvuldig geselecteerd op basis van uw verzoek.

Een onvergetelijke dag, het is ook de garantie van een onberispelijke service, een belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid, evenals de nauwkeurigheid van zijn professionals . Afgezien van de eenvoudige relatie tussen professional en individu, zijn dit echte schakels die geleidelijk weven naarmate het project vordert.

Dus twijfel niet en vertel hen uw verhaal zodat ze een evenement creëren dat bij u past.

Bezoeker, laat een review achter over Un Jour Inoubliable en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Un Jour Inoubliable

4.8 4 reviews
Door Marie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mégane vergezelde ons tijdens de organisatie van onze bruiloft, van het onderzoek naar de plaats van ontvangst, het maken van afspraken met de aanbieders (cateraars, fotografen, DJ, bloemist ...), de keuze van de decoratie en de voorbereiding planning van de dag, en hielp ons om de juiste keuzes te maken met volledige inachtneming van onze wensen. Op D-Day waren Mégane en haar team er om te zorgen dat alles goed ging, en we konden ten volle genieten van onze dag zonder ons zorgen te maken over de logistiek, en ook over onze gezinnen. Nogmaals bedankt!

Misbruik rapporteren
Door Nadège
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Nadat ik met Mégane heb gewerkt, kan ik zeggen dat haar baan een echte passie voor haar lijkt te zijn, wat betekent dat ze haar hele hart, haar ernst en haar professionaliteit erin steekt. Voeg daar een zeer zekere smaak aan toe en ik denk dat iemand hem zijn huwelijk met gesloten ogen zou kunnen toevertrouwen.

Een erg leuke ontmoeting

Misbruik rapporteren
Door Laure-Hélène
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Hoe serieus het ook is, Mégane is een professionele en gepassioneerde professional die weet hoe hij de behoeften en wensen van zijn gesprekspartner beter kan begrijpen.

Ze heeft een geweldige smaak en haar energie en betrokkenheid worden gevoeld vanaf de eerste uitwisseling. Het agentschap Un Jour Foroubliable biedt een echte op maat gemaakte service. Ik beveel het ten zeerste aan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1500
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nous organisons des évènements sur-mesure avec des prestataires haut de gamme et de confiance. Nous disposons d'une certification Wedding Planner.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 75009
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden