Home Weddingplanners Weddingplanners Paris (75) Weddingplanners Paris

Un Jour Inoubliable

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Paris (75) Weddingplanners Paris

Un Jour Inoubliable

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 1.500 €
vertalen

Een onvergetelijke dag , zoals de dag van uw bruiloft en dit is de naam van het Mégane-bureau, dat gespecialiseerd is in het opzetten en organiseren van privé-evenementen.

Deze gepassioneerde over de wereld van het huwelijk stelt de uitwisseling en het contact voor om je te leren kennen en je verwachtingen en je verlangens te begrijpen. Een onvergetelijke dag wil uw project uniek maken door speciale aandacht te besteden, zodat dit evenement deel uitmaakt van uw dierbaarste herinneringen.

Om dit te bereiken, werken Mégane en haar team hand in hand met high-end en vertrouwde dienstverleners. Elk van hen is zorgvuldig geselecteerd op basis van uw verzoek.

Een onvergetelijke dag, het is ook de garantie van een onberispelijke service, een belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid, evenals de nauwkeurigheid van zijn professionals . Afgezien van de eenvoudige relatie tussen professional en individu, zijn dit echte schakels die geleidelijk weven naarmate het project vordert.

Dus twijfel niet en vertel hen uw verhaal zodat ze een evenement creëren dat bij u past.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.500 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Un Jour Inoubliable

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
MarieC
Door Marie
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mégane vergezelde ons tijdens de organisatie van onze bruiloft, van het onderzoek naar de plaats van ontvangst, het maken van afspraken met de aanbieders (cateraars, fotografen, DJ, bloemist ...), de keuze van de decoratie en de voorbereiding planning van de dag, en hielp ons om de juiste keuzes te maken met volledige inachtneming van onze wensen. Op D-Day waren Mégane en haar team er om te zorgen dat alles goed ging, en we konden ten volle genieten van onze dag zonder ons zorgen te maken over de logistiek, en ook over onze gezinnen. Nogmaals bedankt!

Misbruik rapporteren
ngarnier95
Door Nadège
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Nadat ik met Mégane heb gewerkt, kan ik zeggen dat haar baan een echte passie voor haar lijkt te zijn, wat betekent dat ze haar hele hart, haar ernst en haar professionaliteit erin steekt. Voeg daar een zeer zekere smaak aan toe en ik denk dat iemand hem zijn huwelijk met gesloten ogen zou kunnen toevertrouwen.

Een erg leuke ontmoeting

Misbruik rapporteren
laurelen.garrigue
Door Laure-Hélène
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Hoe serieus het ook is, Mégane is een professionele en gepassioneerde professional die weet hoe hij de behoeften en wensen van zijn gesprekspartner beter kan begrijpen.

Ze heeft een geweldige smaak en haar energie en betrokkenheid worden gevoeld vanaf de eerste uitwisseling. Het agentschap Un Jour Foroubliable biedt een echte op maat gemaakte service. Ik beveel het ten zeerste aan.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 75009

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact