Home Foto en Video Foto en Video Antioquia Foto en Video Medellín

Valeria Duque Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Foto en Video Foto en Video Antioquia Foto en Video Medellín

Valeria Duque Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
vertalen

Wij zijn een team van 4 trouwfotografen. Professionele jagers van mooie en echte momenten. Af en toe therapeuten van nerveuze vriendinnen en verlegen vriendjes.

Fotografie is een getuige. Het is magie, poëzie, op zijn zachtst gezegd. Het is wetenschap in combinatie met creativiteit. Achter die illusie zit dit team. Geobsedeerd door goede techniek en goede kleuren, professionele fotografen, met een expertise die overeenkomt met liefde voor kunst.

We zijn rechtshandig in die echte universums, waar niets wordt beweerd en de rest legitiem is. We zijn in staat om looks te sluiten die niet vaak worden herhaald en ook in wat triviaal en substantieel lijkt: een sluier omdoen en uitdoen, de nerveuze geruststellen, een noodpakket bij de hand hebben om te helpen wanneer dat nodig is, Adviseer de angstige, scherpere gevoeligheid, empathie.

Eerst zijn we goede mensen, daarna goede souvenirjagers. Eerst zijn we het woord dat de angst kalmeert, daarna de lens die precies blijft lachen. Eerst en later en we zijn altijd ogen gericht op het kleine, in het detail. Wij zijn de getuigen van het leven in zijn beste versies. Penningmeesters dat alles waar was.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pago del 50% a la firma de contrato y el 50% restante la semana antes del matrimonio.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Valeria Duque Fotografía

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
jordanechea
Door Alejandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Vale en zijn team zijn gewoon de beste, de beste mensen, fotografen en professionals. Vanaf het begin wisten we dat we met hen de beste foto's zouden hebben van onze bruiloft, natuurlijke, spontane, foto's die echt spraken over wie we zijn als een paar en vooral sinds we ze ontmoetten wisten we dat we ons zelfverzekerd zouden voelen wanneer hun lens vastlegde De foto's Toen ze ons het resultaat gaven, was er geen enkele foto die we niet leuk vonden en het was 1350. Bedankt Vale, Bedankt Mateo en Bedankt Cata zijn de meeste !!

Misbruik rapporteren
cjaramillo6
Door Catalina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ze zijn gewoon de beste. Mijn foto's zijn fantasie, zoals ik ze altijd heb gedroomd. Elke foto was speciaal en ze zorgden ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde, waardoor ik op de meest speciale manier plezier beleefde aan alles. Mijn boek is perfect, schattigste onmogelijk. Vero en Vale zijn superprofessionals ... Ik zou ze honderdduizend keer meer noemen. Ik was GELUKKIG
Misbruik rapporteren
johana.aristizabal
Door Johana
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen
Neem niet alleen de beste foto's, maar altijd met de beste energie en dispositie! Alles wat hij doet met veel liefde! De beste !!!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact