Home Foto en Video Foto en Video Antioquia Foto en Video Medellín

Valeria Duque Fotografía

Wij zijn een team van 4 trouwfotografen. Professionele jagers van mooie en echte momenten. Af en toe therapeuten van nerveuze vriendinnen en verlegen vriendjes.

Fotografie is een getuige. Het is magie, poëzie, op zijn zachtst gezegd. Het is wetenschap in combinatie met creativiteit. Achter die illusie zit dit team. Geobsedeerd door goede techniek en goede kleuren, professionele fotografen, met een expertise die overeenkomt met liefde voor kunst.

We zijn rechtshandig in die echte universums, waar niets wordt beweerd en de rest legitiem is. We zijn in staat om looks te sluiten die niet vaak worden herhaald en ook in wat triviaal en substantieel lijkt: een sluier omdoen en uitdoen, de nerveuze geruststellen, een noodpakket bij de hand hebben om te helpen wanneer dat nodig is, Adviseer de angstige, scherpere gevoeligheid, empathie.

Eerst zijn we goede mensen, daarna goede souvenirjagers. Eerst zijn we het woord dat de angst kalmeert, daarna de lens die precies blijft lachen. Eerst en later en we zijn altijd ogen gericht op het kleine, in het detail. Wij zijn de getuigen van het leven in zijn beste versies. Penningmeesters dat alles waar was.

Bezoeker, laat een review achter over Valeria Duque Fotografía en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Valeria Duque Fotografía

4.9 6 reviews
Door Alejandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vale en zijn team zijn gewoon de beste, de beste mensen, fotografen en professionals. Vanaf het begin wisten we dat we met hen de beste foto's zouden hebben van onze bruiloft, natuurlijke, spontane, foto's die echt spraken over wie we zijn als een paar en vooral sinds we ze ontmoetten wisten we dat we ons zelfverzekerd zouden voelen wanneer hun lens vastlegde De foto's Toen ze ons het resultaat gaven, was er geen enkele foto die we niet leuk vonden en het was 1350. Bedankt Vale, Bedankt Mateo en Bedankt Cata zijn de meeste !!

Misbruik rapporteren
Door Catalina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ze zijn gewoon de beste. Mijn foto's zijn fantasie, zoals ik ze altijd heb gedroomd. Elke foto was speciaal en ze zorgden ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde, waardoor ik op de meest speciale manier plezier beleefde aan alles. Mijn boek is perfect, schattigste onmogelijk. Vero en Vale zijn superprofessionals ... Ik zou ze honderdduizend keer meer noemen. Ik was GELUKKIG
Misbruik rapporteren
Door Johana
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
Neem niet alleen de beste foto's, maar altijd met de beste energie en dispositie! Alles wat hij doet met veel liefde! De beste !!!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pago del 50% a la firma de contrato y el 50% restante la semana antes del matrimonio.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad:
Stad: