Van der Valk Hotel Middelburg

Vier een haute couture bruiloft in het hart van de stad. Het social event-team van het Van der Valk Hotel Middelburg zorgt ervoor dat uw bruiloft uniek en bijzonder wordt met vijf-sterren service en keuken. Bovendien hebben ze een aantal duidelijke opties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u extra diensten nodig hebt.

*Dit profiel is gemaakt op verzoek van een geregistreerde bruid op Zankyou en de informatie is gebaseerd op openbare data verzameld van het internet.
Als u de eigenaar bent, neem dan contact op met help@zankyou.com*.

Bezoeker, laat een review achter over Van der Valk Hotel Middelburg en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Van der Valk Hotel Middelburg

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Accomodatie voor gasten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Van der Valk Hotel Middelburg is een 4 sterren hotel en voor zowel de zakelijke als de toeristische gast hèt uitgangspunt voor een aangenaam verblijf met legio mogelijkheden. Wij zullen onze uiterste best doen uw bezoek naar wens te laten verlopen. Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, met veel culturele en culinaire hoogtepunten is uw bezoek meer dan waard. Het biedt onder andere de mogelijkheid om lekker te winkelen, culinair te genieten of om een bezoek te brengen aan aantal culturele bezienswaardigheden, zoals de Lange Jan. Direct naast het hotel bevindt zich een evenementenpark met verschillende attracties voor jong en oud. Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, met veel culturele en culinaire hoogtepunten is uw bezoek meer dan waard
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft

Adres

Stad: 4337
Gerelateerde tags:
  • Hotels
  • Accomodatie voor gasten
  • Stedelijke Bruiloft