Vermeer Trouwpakken

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Vermeer Trouwpakken

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Veel mannen willen graag een Italiaans pak als ze trouwen en dat is logisch, want de Italianen staan bekend om hun passende belijning en ze gebruiken schitterende stoffen. Vermeer-trouwpakken verkoopt geen eigen merken en imitatiestoffen maar alleen trouwpakken gemaakt uit stoffen van uitsluitend bekende Italiaanse wevers en ontwerpers. Bij deze bruidegommerken bent u gewaarborgd dat de stoffen niet in andere collecties voorkomen (die veelal in andere winkels door heel Nederland liggen) en zo bent u er zeker van dat één van de gasten niet met hetzelfde pak op uw bruiloft verschijnt. Doordat de modellen van nu, modieus zijn (kort en strak) kan men het pak naderhand ook nog eens heel makkelijk door dragen.

Door de passende belijning wordt je lichaam goed getoond en gezien. Een groot deel van de collectie van Vermeer-trouwpakken is dan ook afgestemd op de Italiaanse-snit. Maar natuurlijk zijn er bij ons ook de normale comfort modellen aanwezig.

WAAR ONDERSCHEIDT VERMEER-TROUWPAKKEN ZICH:

Omdat we heel vaak zien, dat de jasjes nog niet genoeg aansluiten bij de pantalon hebben wij ons gespecialiseerd in 10 Italiaanse speciale modellen van extra smal en kort tot…… de pantalon mooi slank valt en het jasje zich mooi om de taille sluit. Wat we hiermee willen zeggen is dat er wel degelijk  een verschil is tussen een Italiaans pak of het echte Italiaans pak met de juiste modellering. Een echt Italiaans model kenmerkt zich doordat de inhoud van het colbert correct aansluit met de pasbereik van de maat pantalon. Italiaanse ontwerpers beamen dit ook.

Door deze modellen in huis te hebben kunnen wij u het model aangeven wat het best bij u past. Uit ervaring weten wij dat de bruidegom dat bij ons als enorm prettig ervaart. Daardoor zijn wij terecht een specialist in trouwpakken en onderscheiden  wij ons van alle andere trouwwinkels.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken, Accessoires voor mannen
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Manchetknopen, Schoenen, Stropdassen

Meningen over Vermeer Trouwpakken

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5171 DJ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken