Home Foto en Video Foto en Video Aargau Foto en Video Fislisbach

Véronique Posselt Fine Art Photography

  • Bedrijfskenmerk: Natürliche Hochzeitsfotos
  • Website
vertalen

Ik ben een gepassioneerde fine art-huwelijksfotograaf , woon in Fislisbach (AG), in de buurt van Zürich, en begeleid bruiloften en burgerlijke huwelijken in heel Zwitserland .

Ben je al heel enthousiast, hou je van details en wil je dat alles perfect bij elkaar past? Dan hebben we al veel gemeen! Mijn passie is om jullie bruiloft van de mooiste kant te laten zien. Ik doe er alles aan om je op je gemak en ontspannen voor de camera te laten voelen, zodat er authentieke foto's kunnen worden gemaakt.

Met mijn natuurlijke, emotionele en met licht gevulde beeldstijl creëer ik herinneringen die op zichzelf allemaal consistent zijn. U kunt zich verheugen op een unieke fotografie-ervaring en prachtige trouwfoto 's waar u de rest van uw leven met veel plezier op terugkijkt.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je inzicht in mijn werk en het aanbod. U kunt uw trouwfoto's binnen 4-6 weken na de trouwdag verwachten. U ontvangt deze in een met een wachtwoord beveiligde online galerij met een praktische downloadfunctie.

Naast bruidsfotografie bied ik ook trouwalbums , koppelshoots , verlovingsshoots en familieshoots aan.

Meer informatie en veel inspiratie vind je op mijn website www.veroniqueposselt.ch en op de blog www.veroniqueposselt.ch/blog

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en te horen over jullie plannen!

Bezoeker, laat een review achter over Véronique Posselt Fine Art Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Véronique Posselt Fine Art Photography

5.0 17 reviews
Door Andrea
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Véronique vergezelde ons op het burgerlijk huwelijk in Baden. We voelden ons vanaf het begin op ons gemak. Ze heeft een zeer warme, persoonlijke manier en onze nervositeit zou snel zijn verdwenen. Ik waardeerde ook de ongecompliceerde voorbereiding.

We hebben zoveel mooie foto's. BEDANKT VERONIQUE.

Misbruik rapporteren
Door Sangita
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We ontmoetten Véronique op de bruiloft van een paar vrienden. Ze deed het destijds geweldig, daarom hebben we haar met veel plezier ingehuurd voor onze eigen bruiloft.

Véronique fotografeerde ons huwelijksfeest in de Giardino Verde met veel flair, warmte, vreugde en professionaliteit. Al tijdens de voorbereiding merkte je dat ze veel waarde hecht aan details en een goede planning. We waren erg nerveus voor de first look shoot en de couple shoot, maar Véronique slaagde erin om onze nervositeit weg te nemen met haar vrolijke en opgewekte manier van doen, en er werden prachtige foto's gemaakt. Tijdens het festival wist Véronique altijd unieke momenten vast te leggen zonder de aandacht te trekken. We kregen veel feedback van de gasten dat Véronique heel vriendelijk en professioneel te werk ging en dat niemand haar zou hebben opgemerkt. De groepsfoto's waren ook erg routineus en gepland. We hebben met volle teugen van de dag kunnen genieten zonder ons zorgen te hoeven maken over de fotografische begeleiding. Met veel flair heeft Véronique altijd gezien waar mooie foto's gemaakt kunnen worden. Zelfs voor de groepsfoto's en de coupleshoot wist ze prachtige plekken te vinden die we nog niet eerder op de locatie hadden ontdekt.

We zouden Véronique op elk moment opnieuw inhuren en kunnen haar van harte aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door Laura
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Véronique begeleidde ons burgerlijk huwelijk in Villa Boveri. Door haar professionele en warme manier van werken voelden we ons altijd erg op ons gemak. Door haar ervaring heeft ze ons input kunnen geven over goede fotolocaties en fotohoudingen, wat resulteerde in mooie maar toch natuurlijke foto's. We kunnen ze dan ook van harte aanbevelen. Bedankt Véronique.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Seit 2012
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Natürliche Hochzeitsfotos

Adres

Stad: 5442