• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Met de VIC-Weddingcard wordt het organiseren van jullie bruiloft wel een heel stuk leuker!


Alle aangesloten leveranciers verlenen jullie op vertoon van de VIC-weddingcard een korting van 5 of 10% op de factuur! Daarnaast zijn zij stuk voor stuk top-bedrijven in de trouwbranche met bewezen staat van dienst.

De besparing op alle uitgaven kan wel oplopen tot meer dan 1000 euro.

Willen jullie top kwaliteit, uitstekende service èn een mooie korting op een bruidstaart, bruidsjurk, weddingplanner, trouwringen, fotograaf en veel meer? Kijk dan op vic-weddingcard.com voor meer informatie.

Bezoeker, laat een review achter over VIC-weddingcard en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 1 mening
Door d.hakkert
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ontzettend goed en nieuw initiatief op de trouwmarkt.

De kaart heb je na 1 aankoop al dik terugverdient. Het is ook nog een zo dat er hele goede leveranciers aan meedoen! Om even wat te noemen: Taart je Taart, Le Beau Gateau, Evelien Hogers fotografie. Eigenlijk allemaal goede bedrijven, dus een goede deal!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 16.00 uur
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De VIC-weddingcard kan online worden gekocht en betaald. De VIC-weddingcard is geldig vanaf het moment van aanschaf tot óp de dag van het huwelijk.
Wat zijn uw tarieven?
29,95
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een klant geloofde niet dat ze de VIC-weddingcard kon aanschaffen voor slechts 29,95 en daarmee tot wel 1000 euro kon besparen. Inmiddels is zij aan het shoppen bij onze (groeiend aantal) deelnemende bedrijven. Ze mailde dat ze al een prachtige bruidstaart en een fotografe had geboekt en de kaart al dubbel en dwars had terugverdient. Ze zou nog verder shoppen en in ieder geval een leuke oude Volkswagen bus reserveren. Ze is een blogger en zou ons aanbevelen! Kijk, dat is leuk nieuws.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 1016 EA

Vergelijkbare leveranciers

Bruidsdans

Dansscholen | Amsterdam

Bruidsdans is een onderdeel van dansschool Redlex in Amsterdam Noord: speciaal gericht op bruidsparen. De perfecte openingsdans/wedding dance leer je bij bruidsdans. De lessen worden verzorgd bij Dansschool Redlex in Amsterdam Noord door meervoudig Nederlands kampioen ballroom en latin dans Redmond... Zie +

Dansschool Redlex

Dansscholen | Amsterdam

Dansschool Redlex is een dansschool in Amsterdam Noord onder leiding van  Redmond Valk en Alexandra Matteman. Samen meervoudig Nederlands kampioen Ballroom en Latin dansen en o.a. bekend als deelnemer aan het dansprogramma strictly come dancing van de AVRO. Bij Redlex kunt u terecht voor diverse... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Bruidsgeschenken
  • Betaalbaar