Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Beja Feest- en Trouwlocaties Beja

Vila Galé Clube Campo

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Beja Feest- en Trouwlocaties Beja

Vila Galé Clube Campo

Ga naar het gesprek Meer Informatie
vertalen

Het landelijke Hotel Vila Galé Clube de Campo , op slechts 25 km van Beja, staat voor een nieuw concept van vakantie in de Alentejo. In het Clube de Campo Hotel waren alle details gepland om volledige integratie in het landelijke landschap te bereiken. Hotel Rural Clube de Campo is geopend in september 2001 en heeft 78 kamers en 3 junior suites, met specifieke ruimtes voor groepsbijeenkomsten en / of bedrijven, voor een onvergetelijke vakantie in Alentejo.

De Country Club biedt toegang tot verschillende activiteiten van animatie, minigolf, wandelen, motorfiets 4 of fiets, watersporten (meeuwen en boten), kleiduivenschieten en geweid in de ring / tentadero. Deze accommodatie heeft ook buitenzwembaden voor volwassenen en kinderen. De Health Club is de ruimte gewijd aan de wellness, met jacuzzi, verwarmd binnenzwembad, behandelingen, massages en diverse voorstellen om een totale ontspanning te bereiken in deze vakantie in de Alentejo.

Breng vrienden en familie bij elkaar en vier uw huwelijksvoltrekking in een romantische omgeving die speciaal voor deze gelegenheid is voorbereid. Wees gerust ... Het hotelteam is voorbereid op de voorbereidingen.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro; Cheque; Transferência Bancária; Cartão de Crédito

Meningen over Vila Galé Clube Campo

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7800-730

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact