Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Beja Feest- en Trouwlocaties Beja

Vila Galé Clube Campo

vertalen

Het landelijke Hotel Vila Galé Clube de Campo , op slechts 25 km van Beja, staat voor een nieuw concept van vakantie in de Alentejo. In het Clube de Campo Hotel waren alle details gepland om volledige integratie in het landelijke landschap te bereiken. Hotel Rural Clube de Campo is geopend in september 2001 en heeft 78 kamers en 3 junior suites, met specifieke ruimtes voor groepsbijeenkomsten en / of bedrijven, voor een onvergetelijke vakantie in Alentejo.

De Country Club biedt toegang tot verschillende activiteiten van animatie, minigolf, wandelen, motorfiets 4 of fiets, watersporten (meeuwen en boten), kleiduivenschieten en geweid in de ring / tentadero. Deze accommodatie heeft ook buitenzwembaden voor volwassenen en kinderen. De Health Club is de ruimte gewijd aan de wellness, met jacuzzi, verwarmd binnenzwembad, behandelingen, massages en diverse voorstellen om een totale ontspanning te bereiken in deze vakantie in de Alentejo.

Breng vrienden en familie bij elkaar en vier uw huwelijksvoltrekking in een romantische omgeving die speciaal voor deze gelegenheid is voorbereid. Wees gerust ... Het hotelteam is voorbereid op de voorbereidingen.

Bezoeker, laat een review achter over Vila Galé Clube Campo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Vila Galé Clube Campo

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro; Cheque; Transferência Bancária; Cartão de Crédito

Adres

Stad: 7800-730