Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Varese Feest- en Trouwlocaties Malnate

Villa Monte Morone

  • Website
vertalen

Villa Monte Morone is een intieme, gereserveerde en charmante plek waar u een vertrouwde sfeer kunt inademen.

Gebouwd in de zeventiende eeuw, met een klokkentoren die dateert uit de Romeinse tijd en een Lombardische kerk uit de achtste eeuw, het is een elegant gebouw met een rijke geschiedenis in een 25 hectare groot park van buitengewone natuurlijke schoonheid. Gelegen op de top van een heuvel, in een groot park, op korte afstand van stedelijke centra.

Door deze locatie lijkt het alsof het in een limbo is ondergedompeld in stilte en isolement. Een zachte klim naar de heuvel zal u en uw gasten begeleiden naar de villa, omgeven door een uitgestrekt Engels gazon met talrijke bomen en een groot zwembad.

De villa biedt de mogelijkheid om 150 gasten te huisvesten. De binnenruimtes worden gekenmerkt door een traditionele stijl met de aanwezigheid van bakstenen muren, afgewisseld met gladde elementen, die het contrast tussen traditie en moderniteit benadrukken. 

De structuur is klaar voor elke eventualiteit: het park, met zijn prachtige natuurlijke schoonheid, is verrijkt met een suggestief zwembad en met een elegante spanstructuur in wit hout, gebouwd rond een stenen fontein, die uw gasten comfortabel kan huisvesten, evenals volledig afsluitbaar indien nodig.

Bezoeker, laat een review achter over Villa Monte Morone en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Villa Monte Morone

0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 21046