Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Minas Gerais Catering en Bruidstaarten Belo Horizonte - BH
vertalen

De Vo Jovina is in Belo Horizonte en bereidt bruiloft buffetten, variërend van de meest modern tot de meest klassieke. Hier wordt het eten bereid en gekruid met liefde , net als oma's huis , met de smaak van meer willen!

In een opwelling, ga je, praat, luister, probeer, probeer, word verliefd, blijf in twijfel, probeer opnieuw en denk na . Het resultaat is de manier waarop je altijd hebt gedroomd .

Liefde, levering en creativiteit combineren klassiek en verfijnd om te genieten en te vieren in stijl met familie en vrienden.

Bezoeker, laat een review achter over Vó Jovina en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Vó Jovina

4.9 5 reviews
Door Darci P Pena
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

We hebben de diensten al verschillende keren besteld, omdat we dol zijn op het hele menu van VóJovina, voor de zorg, eigenzinnigheid en delicatesse van de zoete en hartige gerechten, of het nu gaat om de lunch met de kinderen, Vaderdag of Moederdag of Verjaardagen. Het is een rust die zekerheid brengt dat we goed worden bezocht. Bedankt Darci BH

Misbruik rapporteren
Door Flavia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik heb meerdere keren ingehuurd. Alles wordt met zorg, goede smaak en deskundigheid gedaan. Altijd met nieuwigheden in de smaken en presentatie. Ik raad het altijd aan.

Misbruik rapporteren
Door Mirna
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

In verschillende evenementen die ik bijwoonde, waren de kwaliteit, service en vriendelijkheid van de betrokken professionals altijd foutloos. Alles wat geserveerd wordt, naast erg smakelijk is er ook aandacht voor het visuele gedeelte. Hier wordt eten met de ogen serieus genomen. Het proberen waard.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice

Adres

Stad: 30280-430