Mon by W is het bedrijf dat uw huwelijksdroom in Mexico-stad werkelijkheid maakt , of een bestemmingshuwelijk in Cancun, Playa del Carmen, Tulum of waar dan ook in de Republiek . Uw team combineert uw dromen en uw verbeelding om unieke en onherhaalbare realiteiten te creëren. Het is een ontwerp- en planningsbedrijf voor evenementen dat gespecialiseerd is in bruiloften en speciale feesten.

Mon by W kenmerkt zich in de markt door het creëren van verschillende en leuke evenementen, altijd met de illusie elke dag wakker te worden en te werken aan de meest verbazingwekkende projecten met ongelooflijke mensen. Uw specialisten zullen uw evenement kunnen uitvoeren in de stijl waarin u het zich voorstelt .

Mon by W zal graag dat geweldige moment voor je creëren en met je delen. U kunt alle services inhuren en coördineren, te beginnen met het hoofdkantoor, via catering , muziek, meubels, florale setting, decoratie, design en alle andere details die uw moment vereist. Bel ze! En plan uw afspraak zonder langer te wachten.

Mon by W neemt je mee naar de ster in dat andere en leuke evenement waarmee je wilt vieren dat je een leven lang trouwt. Voorkom dat de definitie en het beheer van de details, elementen en het concept van uw bruiloft iets overweldigend wordt, reken op de deskundige weddingplanners van Mon by W.

Bezoeker, laat een review achter over Mon by W - Wedding Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mon by W - Wedding Planner

5.0 15 reviews
Door Samantha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste ervaring met Caro en zijn team !!

Mon by W hielp ons om de bruiloft van onze dromen te laten plaatsvinden, waardoor al onze ideeën uitkomen en ze worden verbeterd met onvergelijkbare details ...

Ze hadden absolute controle over de gebeurtenis en gaven ons de zekerheid dat alles te allen tijde onder controle was.

De service was altijd persoonlijk, flexibel en vooral van ongeëvenaarde kwaliteit!

Bedankt Mon van W

Misbruik rapporteren
Door Lilia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super blij met alles! Alles was geweldig !! Help ons in elk detail. Ze zijn zich altijd super bewust van ALLES. Alle details waren spectaculair. Ze maken uw evenement tot iets heel bijzonders. Zeer professioneel en we zijn uiterst gelukkig en tevreden.

Misbruik rapporteren
Door Maite
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het meeste wat je kunt hebben op je bruiloft! Ze maken alles gemakkelijk en gaan goed, een groot en zeer professioneel team dat verantwoordelijk is om alles wat je denkt waar te maken. Ongetwijfeld de beste optie en iets wat je niet kunt stoppen tijdens je bruiloft!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se solicita un anticipo para apartar la fecha, manejamos esquema de pagos para cada pareja.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Un precio como tal no existe, ya que somos flexibles en el presupuesto de los novios.

Adres

Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden