Wedding Tree

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Wedding Tree

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het is zonde je gastenboek in de kast te leggen!

WeddingTree.nl biedt een origineel gastenboek aan, een uniek kunstwerk gemaakt door al jullie gasten dat je aan de muur kan hangen als aandenken aan jullie bruiloft.

Een huwelijksdag wordt omschreven als de mooiste dag van je leven. Op deze dag kies je er voor je te verbinden met je lief, vaak in het bijzijn van de mensen die jullie dierbaar zijn. Het belangrijkste is voor de meesten niet de ring, de champagne en al het andere dat straalt en glittert. Wat je het meest wilt onthouden is de liefde en de warmte die je omsingelde… de mensen die erbij waren..  Jouw mensen.. Jullie mensen.. Op jullie bruiloft dragen deze mensen bij aan een uniek kunstwerk door een blaadje te stempelen en hun naam te schrijven. Het zou zonde zijn om je gastenboek in de kast te leggen..

Het realistisch handgemaakte ontwerp van Nederlandse bodem is met zorg getekend en doet denken aan een ouderwetse ets. WeddingTree gebruikt dik 200 gram kwaliteits-papier, hoogwaardige printer-inkt en biedt op de website een voorgesorteerde selectie van gepigmenteerde inkten in heldere kleuren om jullie verder te ontlasten.

Zo werkt het

Kies een WeddingTree ontwerp, een lettertype, je favoriete kleur en een gouden gelpen. Laat jullie gegevens achter in de bestelnotitie box. Op jullie huwelijksdag laat je de gasten een blaadje stempelen met hun vinger en daar hun naam in schrijven.

Na je bestelling ontvang je van ons een pfd ter controle. Als alles naar wens is gaan we over tot productie. De levertijd is binnen 14 dagen. Afhankelijk van jullie reactie op de pdf en de post.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
De WeddingTree.nl webshop is 24/7 geopend

Meningen over Wedding Tree

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact