Wild at Heart Bridal

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Wild at Heart Bridal

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 100 €

Wild at Heart is een eerbetoon aan de unieke vrouw die zich niet wil conformeren aan tradities. Wat de vrouwen in onze boetiek verbindt, is dat ze weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze hebben humor, durven avonturen aan te gaan, maar zijn ook romantisch van aard. Voor hen zijn wij Wild at Heart Bridal gestart: om jurken aan te bieden die net zo uniek zijn als deze vrouwen zelf.

De met zorg uitgekozen collectie varieert van vintage en bohemian, elegant en romantisch, tot cool en minimalistisch. De belangrijkste voorwaarde in de selectie van designers bij Wild At Heart Bridal is de originele en vernieuwende kijk op bruidsmode. Dit resulteert in een collectie unieke designer trouwjurken om bij weg te dromen van merken als: Rime Arodaky, Alexandra Grecco, Laure de Sagazan, Rue de Seine, Anais Anette, Daughters Of Simone, & For Love, A La Robe en Houghton. Alle merken zijn exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Wild At Heart Bridal.

Wat de winkel kenmerkt, naast de prachtige, handgemaakte jurken, is de persoonlijke aandacht in een één op één setting. De lichte, moderne winkel in het centrum van Nijmegen, heeft een warme en relaxte sfeer die maakt dat iedere aanstaande bruid zich snel thuis voelt.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
100 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin Factuur
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Wat voor soort accessoires biedt u aan?
Lingerie, Sieraden, Sluiers, Haar accessoires
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn de openingstijden?
dinsdag 09:00–18:00 woensdag 09:00–18:00 donderdag 09:00–18::00 vrijdag 09:00–18:00 zaterdag 09:00–18:00 zondag 09:00–18:00 maandag Gesloten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Wild at Heart Bridal

4.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
gettingmitched2019
Door Loulou
4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige jurken en net een slagje anders dan de gemiddelde trouwjurk die ik ook gezien had. Ontzettend veel keuze en ze nemen alle tijd voor je. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6511MV

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken