• Capaciteit (staand): 250

Wild Cabo Group is een bedrijf dat de bruiloft zal creëren die u zich altijd al had voorgesteld. Het heeft vijf boten van verschillende capaciteiten, overdekte of open ruimtes en een maritieme terminal met bevoorrechte uitzichten op de natuurlijke attracties van Los Cabos . In deze bevoorrechte omgeving heeft u de mogelijkheid om uw bruiloft te vieren in een privéstrandomgeving . In alle boten van Wild Cabo Group heeft u de gemakken die u verdient en heeft u de beschikking over een team van creatieve professionals die de leiding zullen hebben over uw huwelijksfeest, een compleet onvergetelijke ervaring en buitengewoon .

Wanneer u uw bruiloft met Wild Cabo Group maakt, kunt u genieten van eersteklas services op zee. Je hebt een bedrijf dat voor alle details zorgt. Uw team blijft in afwachting van en alert op al uw vereisten, en biedt u tijdig adequate antwoorden. Neem contact op, vraag informatie in detail en besluit deel uit te maken van uw verhaal, een uniek bedrijf dat u de mogelijkheid biedt om uw droomhuwelijk op een onbeschrijfelijke plaats te beleven.

Via Wild Cabo Group kunt u uw bruiloft vieren in Los Cabos, een spectaculaire bestemming met een aantal van de meest luxueuze resorts ter wereld, een eersteklas jachthaven, unieke locaties en het grootste visserijtoernooi ter wereld. Daarnaast wordt het niet alleen bezocht door beroemdheden op zoek naar privacy, maar ook door duizenden mensen die willen genieten van het nachtleven, de beste SPA, golfbanen , de beste sportvissen, walvissen kijken en een grote verscheidenheid van activiteiten.

Bezoeker, laat een review achter over Wild Cabo Group en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wild Cabo Group

4.9 10 reviews
Door Dulce
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ze bieden de beste service, ze zijn de beste. Het eten was erg lekker, we konden er niet meer van genieten. Zeer aan te bevelen.
Misbruik rapporteren
Door Leonesi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De beste gebeurtenis in mijn leven. Heel erg bedankt voor alle geleverde diensten en attenties. We hadden veel plezier, we benadrukten Hector en zijn geweldige behandeling. Zeer aan te bevelen
Misbruik rapporteren
Door Angela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Mijn dochter vierde haar huwelijksrepetitie dinnner in The Love. We waren met 26 personen en leefden een perfecte nacht. Het was geweldig sinds het moment dat we waren geënterd omdat ze ons begroetten met welkomstchampagne. Alles was ongelooflijk schoon en eten was zo lekker en heerlijk. De bruid was vegeterian, dus maakte de chef-kok haar speciale maaltijd van pasta met pesto en groenten. Ze hadden elke vorm van drinken beschikbaar, en het personeel was vriendelijk en zo professioneel. ze behandelden ons alsof we hun eigen vrienden waren, de aandacht was geweldig: ze pakten elke gebruikte bord of beker op, zodra ze het zagen. Als we half vol glas hadden, waren ze er om meer te bieden, altijd met vriendelijke woorden en een grote glimlach. De muziek was ook geweldig, de DJ-set speelde zowel leuke als romantische liedjes. Het was de beste optie die we konden vinden, zoals 40% goedkoper dan andere bedrijven met dezelfde services. We zijn zo dankbaar voor Wild Cabo Tours, ze hebben ons een perfecte memorie gegeven. We zullen het voor altijd onthouden.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Zwembad, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Establecidas con el cliente
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
250
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Los novios puede contratar al DJ y/o fotógrafo por su cuenta
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 23450
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Terras
 • Dansvloer
 • Uitzicht op de zee
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Luxueus
 • Zwembad
 • Strandbruiloft
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht