Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Baja California Sur Feest- en Trouwlocaties Cabo San Lucas (Los Cabos)

Wild Cabo Group

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Baja California Sur Feest- en Trouwlocaties Cabo San Lucas (Los Cabos)

Wild Cabo Group

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (staand): 250-250
vertalen

Wild Cabo Group is een bedrijf dat de bruiloft zal creëren die u zich altijd al had voorgesteld. Het heeft vijf boten van verschillende capaciteiten, overdekte of open ruimtes en een maritieme terminal met bevoorrechte uitzichten op de natuurlijke attracties van Los Cabos . In deze bevoorrechte omgeving heeft u de mogelijkheid om uw bruiloft te vieren in een privéstrandomgeving . In alle boten van Wild Cabo Group heeft u de gemakken die u verdient en heeft u de beschikking over een team van creatieve professionals die de leiding zullen hebben over uw huwelijksfeest, een compleet onvergetelijke ervaring en buitengewoon .

Wanneer u uw bruiloft met Wild Cabo Group maakt, kunt u genieten van eersteklas services op zee. Je hebt een bedrijf dat voor alle details zorgt. Uw team blijft in afwachting van en alert op al uw vereisten, en biedt u tijdig adequate antwoorden. Neem contact op, vraag informatie in detail en besluit deel uit te maken van uw verhaal, een uniek bedrijf dat u de mogelijkheid biedt om uw droomhuwelijk op een onbeschrijfelijke plaats te beleven.

Via Wild Cabo Group kunt u uw bruiloft vieren in Los Cabos, een spectaculaire bestemming met een aantal van de meest luxueuze resorts ter wereld, een eersteklas jachthaven, unieke locaties en het grootste visserijtoernooi ter wereld. Daarnaast wordt het niet alleen bezocht door beroemdheden op zoek naar privacy, maar ook door duizenden mensen die willen genieten van het nachtleven, de beste SPA, golfbanen , de beste sportvissen, walvissen kijken en een grote verscheidenheid van activiteiten.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
250-250
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Zwembad, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Establecidas con el cliente

Meningen over Wild Cabo Group

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
dulce.izaguirre
Door Dulce
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ze bieden de beste service, ze zijn de beste. Het eten was erg lekker, we konden er niet meer van genieten. Zeer aan te bevelen.
Misbruik rapporteren
leonesi.ruz
Door Leonesi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
De beste gebeurtenis in mijn leven. Heel erg bedankt voor alle geleverde diensten en attenties. We hadden veel plezier, we benadrukten Hector en zijn geweldige behandeling. Zeer aan te bevelen
Misbruik rapporteren
angela.duke
Door Angela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Mijn dochter vierde haar huwelijksrepetitie dinnner in The Love. We waren met 26 personen en leefden een perfecte nacht. Het was geweldig sinds het moment dat we waren geënterd omdat ze ons begroetten met welkomstchampagne. Alles was ongelooflijk schoon en eten was zo lekker en heerlijk. De bruid was vegeterian, dus maakte de chef-kok haar speciale maaltijd van pasta met pesto en groenten. Ze hadden elke vorm van drinken beschikbaar, en het personeel was vriendelijk en zo professioneel. ze behandelden ons alsof we hun eigen vrienden waren, de aandacht was geweldig: ze pakten elke gebruikte bord of beker op, zodra ze het zagen. Als we half vol glas hadden, waren ze er om meer te bieden, altijd met vriendelijke woorden en een grote glimlach. De muziek was ook geweldig, de DJ-set speelde zowel leuke als romantische liedjes. Het was de beste optie die we konden vinden, zoals 40% goedkoper dan andere bedrijven met dezelfde services. We zijn zo dankbaar voor Wild Cabo Tours, ze hebben ons een perfecte memorie gegeven. We zullen het voor altijd onthouden.
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 23450

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact