• Prijsklasse Midden

Al begonnen met het organiseren van jullie bruiloft? LET'S WORK TOGETHER!

Wij vinden niets leuker dan het regelen, begeleiden en stylen van jullie bijzondere dag. Het gezamenlijk creëren van een kloppend concept. Een totaal plaatje, dat bij jullie past!

Persoonlijk, uniek en ongedwongen. Dat is waar wij van houden en waar we graag aan bijdragen, op jullie dag en de aanloop ernaartoe. Zo hebben we 3 verschillende dienstverleningen ontworpen:

  • Wedding Planning
  • Professioneel Ceremoniemeesterschap
  • Styling

Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie van 2 dienstverleningen.

Wat dit precies inhoudt? Dat gaan we je nu vertellen.

WEDDING PLANNING

Samen organiseren we jullie bruiloft van begin tot einde.

Wij delen onze kennis, leukste leveranciers en beste ideeën om jullie bruiloft op efficiënte manier te realiseren, samen met jullie. Wij het regel- en uitzoekwerk, jullie de keuzes en beslissingen.

We maken afspraken met leveranciers en zorgen ervoor dat jullie nergens meer naar om hoeven te kijken. Zo zijn wij uiteraard ook op de dag zelf aanwezig om alles in goede banen te begeleiden.

Relaxt trouwen doe je zo!

PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTERSCHAP

Vind je het veelste leuk om alles zelf uit te zoeken en te regelen in het voortraject? Dat begrijpen wij als geen ander. Maar op de grote dag alles overdragen aan een professional, zodat jij, je lief en je vriendin (die je als ceremoniemeester hebt gevraagd voor de eer) kunnen genieten, kan dan wel heel fijn zijn.

Eens? Dan is professioneel ceremoniemeesterschap the answer! Je kunt het eigenlijk wel een beetje zien als het inschakelen van een weddingplanner voor een dag.

De voorbereiding bestaat uit een kennismakingsgesprek, telefonisch en mailcontact tussendoor en een laatste voorbereidendgesprek op locatie. Verder maken we voor jullie een draaiboek en nemen we uiterlijk 2 weken voor jullie trouwdag contact op met alle leveranciers voor de laatste check!

Dit pakket wordt veelal gekozen in combinatie met styling.

STYLING

Maak je locaties nog mooier met de juiste styling! Wie wil er nu niet zo'n mooie backdrop bij zijn ceremonie...

Maar waar haal je het vandaan en wie gaat het allemaal klaar zetten? Wij dus :) We hebben een eigen assortiment aan spullen. Van stoelen, backdrops, kandelaren, slingers, lichtjes, kussens, flamingo's, tot ja... wat eigenlijk niet? Je kunt het zo gek niet bedenken of we regelen het!

Daarnaast maken we onze styling af met prachtige bloemen, want bloemen vinden wij een van de belangrijke stylingitems op jullie dag! Die jullie uiteraard na de bruiloft allemaal kunnen meenemen naar huis, om nog lang van na te genieten.

WERKWIJZE WILLEKE AT WORK
Aan de hand van een kennismakingsgesprek inventariseren we jullie wensen en style. Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan gaan wij aan de slag met het maken van een passend moodboard en opdrachtbevestiging voor onze dienstverlening. Op basis hiervan werken we een offerte uit, indien jullie ons geen vast budget hebben gegeven tenminste!

ENTHOUSIAST
Zo zou je ons goed kunnen omschrijven ja! haha.

Indien jij het ook enthousiast bent geworden na het lezen van dit alles mag je altijd mailen, bellen, een appje sturen of een berichtje op de socials voor het checken van onze beschikbaarheid & vragen m.b.t. de mogelijkheden.


WE'D LOVE TO GET TO WORK! HOW ABOUT YOU?

Graag tot snel!

Liefs Willeke en team
Willeke at Work

Bezoeker, laat een review achter over Willeke At Work en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Willeke At Work

4.9 2 reviews
Door Klaske
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Willeke gevraagd voor onze bruiloft als wedding planner, stylist en ceremoniemeester. Ze heeft veel werk weggenomen door alle contacten met leveranciers over te nemen, evenals het aanbevelen van fotografie/ videografie/ taart etc. Ik had een duidelijke visie qua styling en het is precies geworden zoals ik voor ogen had. Ook was het erg fijn om een professionele ceremoniemeester aanwezig te hebben op de dag zelf. Ivm de corona maatregelen is haar werk uiteindelijk behoorlijk veranderd, maar dit heeft ze goed opgepakt en heeft voor ons het overleg met de gemeente gedaan en zelfs bediening op de dag zelf (ivm de max 30 personen regeling incl. personeel). En ook niet onbelangrijk; onze gasten waren ook erg over haar te spreken!

Misbruik rapporteren
Door Jildau
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In de voorbereidingen van onze bruiloft hebben wij veel contact gehad met onze weddingplanner Willeke. Zowel telefonisch, per mail, of real-life stond ze altijd voor ons klaar. Wij gaven onze voorkeuren en ideeën door en zij zorgde in overleg met ons dat alles geregeld werd zoals wij het voor ogen hadden. In deze tijd is het vertrouwen in haar alsmaar gegroeid en durfden we tijdens onze grote dag alles aan haar uit handen te geven!

Mede dankzij Willeke hebben wij ons droomhuwelijk beleefd op 20-02-2020. Bewonderingswaardig hoe zij alles in goede banen heeft geleid. Het leek wel of zij op alle plekken tegelijk was! Waar nodig deed Willeke een stapje extra. Wij hebben beide alles los kunnen laten en volledig van onze grote dag kunnen genieten!! Wij, maar ook alle gasten, waren naast de geweldige dag ook onder de indruk van haar stylingskunsten! Prachtig hoe zij tot in de puntjes de ruimtes heeft aangekleed.

Willeke at Work is een ware aanrader, professioneel, maar ook betrokken, betrouwbaar, oprecht en sociaal, waar nodig op de achtergrond, maar de gehele dag aanwezig met geweldig resultaat!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het ondertekenen van de offerte, dient 60% van het geoffreerde bedrag als voorschot betaald te worden. De tweede factuur met daarin de overige 40% van het geoffreerde bedrag dient binnen 7 dagen voor de aanvang van de bruiloft voldaan te zijn. Indien er nog andere extra kosten worden gemaakt (in overleg), wordt dit bedrag achteraf nog gefactureerd.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Iedere bruiloft is uniek, ieder verhaal is anders. Jullie kunnen het zo gek of juist zo klein mogelijk houden. Trouwen in een wijngaard in Toscane, een prachtige locatie in Nederland of misschien wel in de achtertuin van je ouders. Het kan allemaal. Het gaat erom dat het jullie dag wordt. Een dag die jullie weerspiegeld. Een dag waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Een dag die zo relaxt als mogelijk verloopt (want trouwzenuwen zelf, hou je toch). Een dag met mooi weer. Een dag met al je dierbaren om je heen. Een dag met fijne muziek. Een dag vol lekker eten & drinken. Een dag die goed is voorbereid. Een dag op een plek die zo prachtig is aangekleed, dat je jezelf in je arm knijpt om te checken of je niet aan het dromen bent. Daar tekenen wij voor!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Decoratie & Styling | Burgum
Reageert
snel

¨Maak je bruiloft tot een geweldig decor¨ Gaan jullie trouwen en willen jullie van je bruiloft een echte eyecatcher maken? Wij van By Maay kunnen jullie bruiloft omtoveren tot een prachtig decor.  Het decoreren van jullie bruiloft heeft meerdere voordelen. Jullie bruiloft word helemaal in de sfeer... Zie +

Decoratie & Styling | Beilen

Trouw aan jou staat voor het creëren van onvergetelijke momenten. eigenaresse Bo: " Omdat het soms gewoon perfect moet zijn." Trouw aan jou betekent voor mij: bezig zijn met wat ik het allerliefst doe. Organiseren, plannen, stylen, adviseren, van A tot JA! Trouw aan jou betekent voor jullie:... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Decoratie & Styling
  • Midden