Willeke At Work

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Willeke At Work

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Al begonnen met het organiseren van jullie bruiloft? LET'S WORK TOGETHER!

Wij vinden niets leuker dan het regelen, begeleiden en stylen van jullie bijzondere dag. Het gezamenlijk creëren van een kloppend concept. Een totaal plaatje, dat bij jullie past!

Persoonlijk, uniek en ongedwongen. Dat is waar wij van houden en waar we graag aan bijdragen, op jullie dag en de aanloop ernaartoe. Zo hebben we 3 verschillende dienstverleningen ontworpen:

  • Wedding Planning
  • Professioneel Ceremoniemeesterschap
  • Styling

Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie van 2 dienstverleningen.

Wat dit precies inhoudt? Dat gaan we je nu vertellen.

WEDDING PLANNING

Samen organiseren we jullie bruiloft van begin tot einde.

Wij delen onze kennis, leukste leveranciers en beste ideeën om jullie bruiloft op efficiënte manier te realiseren, samen met jullie. Wij het regel- en uitzoekwerk, jullie de keuzes en beslissingen.

We maken afspraken met leveranciers en zorgen ervoor dat jullie nergens meer naar om hoeven te kijken. Zo zijn wij uiteraard ook op de dag zelf aanwezig om alles in goede banen te begeleiden.

Relaxt trouwen doe je zo!

PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTERSCHAP

Vind je het veelste leuk om alles zelf uit te zoeken en te regelen in het voortraject? Dat begrijpen wij als geen ander. Maar op de grote dag alles overdragen aan een professional, zodat jij, je lief en je vriendin (die je als ceremoniemeester hebt gevraagd voor de eer) kunnen genieten, kan dan wel heel fijn zijn.

Eens? Dan is professioneel ceremoniemeesterschap the answer! Je kunt het eigenlijk wel een beetje zien als het inschakelen van een weddingplanner voor een dag.

De voorbereiding bestaat uit een kennismakingsgesprek, telefonisch en mailcontact tussendoor en een laatste voorbereidendgesprek op locatie. Verder maken we voor jullie een draaiboek en nemen we uiterlijk 2 weken voor jullie trouwdag contact op met alle leveranciers voor de laatste check!

Dit pakket wordt veelal gekozen in combinatie met styling.

STYLING

Maak je locaties nog mooier met de juiste styling! Wie wil er nu niet zo'n mooie backdrop bij zijn ceremonie...

Maar waar haal je het vandaan en wie gaat het allemaal klaar zetten? Wij dus :) We hebben een eigen assortiment aan spullen. Van stoelen, backdrops, kandelaren, slingers, lichtjes, kussens, flamingo's, tot ja... wat eigenlijk niet? Je kunt het zo gek niet bedenken of we regelen het!

Daarnaast maken we onze styling af met prachtige bloemen, want bloemen vinden wij een van de belangrijke stylingitems op jullie dag! Die jullie uiteraard na de bruiloft allemaal kunnen meenemen naar huis, om nog lang van na te genieten.

WERKWIJZE WILLEKE AT WORK
Aan de hand van een kennismakingsgesprek inventariseren we jullie wensen en style. Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan gaan wij aan de slag met het maken van een passend moodboard en opdrachtbevestiging voor onze dienstverlening. Op basis hiervan werken we een offerte uit, indien jullie ons geen vast budget hebben gegeven tenminste!

ENTHOUSIAST
Zo zou je ons goed kunnen omschrijven ja! haha.

Indien jij het ook enthousiast bent geworden na het lezen van dit alles mag je altijd mailen, bellen, een appje sturen of een berichtje op de socials voor het checken van onze beschikbaarheid & vragen m.b.t. de mogelijkheden.


WE'D LOVE TO GET TO WORK! HOW ABOUT YOU?

Graag tot snel!

Liefs Willeke en team
Willeke at Work

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het ondertekenen van de offerte, dient 60% van het geoffreerde bedrag als voorschot betaald te worden. De tweede factuur met daarin de overige 40% van het geoffreerde bedrag dient binnen 7 dagen voor de aanvang van de bruiloft voldaan te zijn. Indien er nog andere extra kosten worden gemaakt (in overleg), wordt dit bedrag achteraf nog gefactureerd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Meningen over Willeke At Work

4.5
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
classkey
Door Klaske
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Willeke gevraagd voor onze bruiloft als wedding planner, stylist en ceremoniemeester. Ze heeft veel werk weggenomen door alle contacten met leveranciers over te nemen, evenals het aanbevelen van fotografie/ videografie/ taart etc. Ik had een duidelijke visie qua styling en het is precies geworden zoals ik voor ogen had. Ook was het erg fijn om een professionele ceremoniemeester aanwezig te hebben op de dag zelf. Ivm de corona maatregelen is haar werk uiteindelijk behoorlijk veranderd, maar dit heeft ze goed opgepakt en heeft voor ons het overleg met de gemeente gedaan en zelfs bediening op de dag zelf (ivm de max 30 personen regeling incl. personeel). En ook niet onbelangrijk; onze gasten waren ook erg over haar te spreken!

Misbruik rapporteren
jildauschilstra
Door Jildau
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In de voorbereidingen van onze bruiloft hebben wij veel contact gehad met onze weddingplanner Willeke. Zowel telefonisch, per mail, of real-life stond ze altijd voor ons klaar. Wij gaven onze voorkeuren en ideeën door en zij zorgde in overleg met ons dat alles geregeld werd zoals wij het voor ogen hadden. In deze tijd is het vertrouwen in haar alsmaar gegroeid en durfden we tijdens onze grote dag alles aan haar uit handen te geven!

Mede dankzij Willeke hebben wij ons droomhuwelijk beleefd op 20-02-2020. Bewonderingswaardig hoe zij alles in goede banen heeft geleid. Het leek wel of zij op alle plekken tegelijk was! Waar nodig deed Willeke een stapje extra. Wij hebben beide alles los kunnen laten en volledig van onze grote dag kunnen genieten!! Wij, maar ook alle gasten, waren naast de geweldige dag ook onder de indruk van haar stylingskunsten! Prachtig hoe zij tot in de puntjes de ruimtes heeft aangekleed.

Willeke at Work is een ware aanrader, professioneel, maar ook betrokken, betrouwbaar, oprecht en sociaal, waar nodig op de achtergrond, maar de gehele dag aanwezig met geweldig resultaat!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact