Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart.

Wilma's Droomtaarten kan voor jullie de perfecte bruidstaart maken, helemaal afgestemd op jullie wensen.

Kiezen jullie voor een eigen ontwerp of een taart uit de Droomcollectie?

Persoonlijk gesprek

Om er zeker van te zijn dat uw taart ook uw droomtaart wordt, nodigen wij u als bruidspaar graag uit voor een proeverij. Tijdens deze proeverij kunt u al uw wensen en ideeën kenbaar maken. (kosten € 25,00 voor twee personen).

Graag maken wij tijd voor u vrij om samen met u uw droomtaart vorm te geven. Bepaal zelf uw vulling, kleur en ontwerp. Modern of klassiek, geïnspireerd op uw trouwkaart, een taart in de kleur van uw jurk of het thema van uw bruiloft? De mogelijkheden zijn eindeloos....

Nieuw bij Wilma's Droomtaarten: proeverij op locatie!

Willen jullie wel proeven, maar dan liever bij jullie thuis? Dan kan vanaf heden! Een proeverij op locatie kost € 30,00 voor twee personen. Ik kom dan bij jullie langs en net als anders kunnen jullie naar hartenlust proeven en combineren, maar dan in jullie eigen vertrouwde omgeving!

Bij Wilma's Droomtaarten beschikken we over een uniek 3D ontwerpprogramma, zodat we jullie tijdens het gesprek nog een ontwerp van jullie taart kunnen laten zien!

Wilt u geen bruidstaart maar liever een aansnijdtaart met cupcakes of misschien een complete sweettable? Dan kan dit natuurlijk ook!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De bruidstaart kan alleen via de bank worden voldaan. Er dient een aanbetaling te worden gedaan van 50%, het restant dient twee week voor de trouwdatum te zijn voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Wilma's Droomtaarten en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wilma's Droomtaarten

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9601 LV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier