• Prijsklasse Midden

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart.

Wilma's Droomtaarten kan voor jullie de perfecte bruidstaart maken, helemaal afgestemd op jullie wensen.

Kiezen jullie voor een eigen ontwerp of een taart uit de Droomcollectie?

Persoonlijk gesprek

Om er zeker van te zijn dat uw taart ook uw droomtaart wordt, nodigen wij u als bruidspaar graag uit voor een proeverij. Tijdens deze proeverij kunt u al uw wensen en ideeën kenbaar maken. (kosten € 25,00 voor twee personen).

Graag maken wij tijd voor u vrij om samen met u uw droomtaart vorm te geven. Bepaal zelf uw vulling, kleur en ontwerp. Modern of klassiek, geïnspireerd op uw trouwkaart, een taart in de kleur van uw jurk of het thema van uw bruiloft? De mogelijkheden zijn eindeloos....

Nieuw bij Wilma's Droomtaarten: proeverij op locatie!

Willen jullie wel proeven, maar dan liever bij jullie thuis? Dan kan vanaf heden! Een proeverij op locatie kost € 30,00 voor twee personen. Ik kom dan bij jullie langs en net als anders kunnen jullie naar hartenlust proeven en combineren, maar dan in jullie eigen vertrouwde omgeving!

Bij Wilma's Droomtaarten beschikken we over een uniek 3D ontwerpprogramma, zodat we jullie tijdens het gesprek nog een ontwerp van jullie taart kunnen laten zien!

Wilt u geen bruidstaart maar liever een aansnijdtaart met cupcakes of misschien een complete sweettable? Dan kan dit natuurlijk ook!

Bezoeker, laat een review achter over Wilma's Droomtaarten en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wilma's Droomtaarten

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De bruidstaart kan alleen via de bank worden voldaan. Er dient een aanbetaling te worden gedaan van 50%, het restant dient twee week voor de trouwdatum te zijn voldaan.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Let erop dat jullie niet te lang wachten met het bestellen van jullie bruidstaart. Wilma's Droomtaarten is een eenmanszaak en kan maar een beperkt aantal taarten op een dag maken. Aan te raden is om minimaal drie maanden van te voren te reserveren. Eerder mag natuurlijk ook en ben je later - informeer of er nog ruimte in de agenda is.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 9601 LV

Vergelijkbare leveranciers

Taart en Zoetigheid | Groningen

Toet is een gezellig plekje in Groningen waar je van overheerlijke huisgemaakte taartjes en gebakjes kunt genieten. Naast een gezellige plek levert Toet ook graag een heerlijke taart voor jullie bruiloft die geheel aan jullie wensen en voorkeur voldoet. De taarten worden gemaakt van verse, pure ingredienten,... Zie +

Taart en Zoetigheid | Winsum
10

Spreken de taarten van Juffrouw Taart jullie aan? En willen jullie ook graag een unieke op maat gemaakte taart. Wacht dan niet te lang met bestellen, we werken samen met meerdere trouwlocaties in Groningen. Dit betekent dan ook dat onze agenda al heel snel voor zit, en sommige data’s al een jaar... Zie +

Taart en Zoetigheid | Leeuwarden

Wat is het eerste dat in je opkomt als je een taart ziet? Juist, P-A-R-T-Y.Roses Cake Shop maakt jouw ultieme cake, zodat het feest kan beginnen.  Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral lekker. Taart zijn namelijk gemaakt om op te eten! Om die reden vermijden we pre-mixen, pakjes,... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden