• Prijsklasse Midden
  • Website

Achter Woesh weddingplanner staat Maria van Tuinen: 'ik ben een enthousiaste weddingplanner die heel graag op een persoonlijke manier aan de slag gaat met en voor aanstaande bruidsparen, dat is in het kort wat je kunt verwachten van Woesh! Ik kan elk bruidspaar bijstaan, binnen elk budget. Een goede weddingplanner kan tevens zijn/haar kosten (deels) terugverdienen door goede prijsafspraken te maken.
Of jullie nu alleen hulp nodig hebben bij het contracteren van bepaalde partijen, of een ceremoniemeester willen op jullie grote dag: ik help jullie heel graag om jullie trouwdag te laten verlopen zoals jullie dat graag willen. 

Je hoeft je vriendin of broer niet de spannende taak toe te bedelen van ceremoniemeester: ik coördineer alles voor jullie zodat iedereen, vooral jullie zelf, optimaal kunnen genieten van jullie grote dag. En of dit nu een paar uren op de trouwdag gewenst is of voor de hele dag: jullie bepalen wat je uit handen wilt geven. Iedereen kan genieten van de dag en ik zorg achter de schermen dat alles verloopt naar jullie wensen.  Ik kom graag langs om kennis met jullie te maken!

Woesh! helpt graag bij het in kaart brengen en goed coördineren van jullie grote dag, tot in detail en tegen een gunstig tarief.

Ik heb de kennis en ervaring in huis om jullie dag van A tot Z te verzorgen en ik doe dit vol enthousiasme en overgave.

Woesh! is aangesloten bij Trouwcollectief Friesland, een samenwerkingsverband tussen trouwspecialisten in Friesland.
Ook is er altijd vervanging bij ziekte, omdat Woesh! tevens is aangesloten bij Weddingplanners Noord Nederland.

Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te spreken!

Zeg ook 'ja' tegen Woesh! voor het goede verloop van uw trouwdag

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door tjitskeanna.zwart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Maria was de ceremoniemeester voor onze bruiloft en heeft zulk fantastisch werk geleverd!! Wij hebben ons nergens druk over hoeven maken. De dag verliep echt perfect. De communicatie vooraf was perfect. En Maria is gewoon ook een ontzettend prettig persoon om om je heen te hebben. Niks dan lof, alleen maar aan te raden!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Eerst wordt er een contract getekend, de betaling zelf moet uiterlijk 4 weken voor de bruiloft zijn gedaan dmv overschrijving
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
68 - 899
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zelf ben ik enthousiast, open en precies van aard, bruidsparen kiezen er daarom mede voor om mij hun grote dag te laten begeleiden. Dit houdt in dat ik altijd een fijne band heb met bruidsparen die bijna niet meer zakelijk te noemen is, dat is wat mij kenmerkt: Informeel en toegankelijk, maar wel doortastend en zakelijk op de juiste momenten.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 8916 GW