Home Weddingplanners Weddingplanners Yucatán Weddingplanners Mérida

Yid Eventos Destino

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Yucatán Weddingplanners Mérida

Yid Eventos Destino

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Yes I Do Destination Events evolueert naar Yid Events Destination met een   traject van meer dan 8 jaar gespecialiseerd in de beste bestemmingsevenementen is het deskundige bureau om van uw bruiloft de meest onvergetelijke ervaring en moment van uw leven te maken. Door het volledige proces van Planning, Organisatie en Coördinatie van uw evenement aan te nemen, zult u totale rust voelen door alles aan hen over te laten en zult u genieten van het ten volle genieten van uw bruiloft. Als je droomt dat je bruiloft op een moderne, kosmopolitische bestemming zit, vol traditie en cultuur, kies dan Yucatan en daarom dit gespecialiseerde bedrijf om de beste feesten in dit prachtige gebied van Mexico voor je te coördineren.

De Yid Eventos Destino- familie, geregisseerd door Paty Hurtado, biedt u uitgebreid, constant en persoonlijk advies, zonder u een minuut te verlaten en met aandacht voor het kleinste detail. Zijn kennis in de sector en in de nieuwste trends is vrij uitgebreid, dus hij kan u een breed scala aan opties bieden om uw droom waar te maken, waardoor het uw meest succesvolle keuze wordt.

Beslissen om te trouwen is een van de belangrijkste stappen in uw leven, daarom verdient u uw unieke viering die al uw illusie op die geweldige dag weerspiegelt. Dit is een stijl die u zult bereiken door contact op te nemen met " Yid Eventos Destino" en hun diensten in te huren, die u nergens anders zult vinden. Professionals, van kwaliteit en te midden van fantastische landschappen. Dus hun belangrijkste toewijding zal zijn om je geluk te brengen, met een vleugje originaliteit, creativiteit en goede smaak.

Yid Eventos Destino biedt haar diensten aan in het Yucatan-gebied, Campeche, Quintana Roo en elke andere plaats in Mexico.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Efectivo o transferencia Bancaria
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Yid Eventos Destino

5.0
20 reviews
20 reviews
Professionaliteit
(20)
Prijs/kwaliteit
(20)
Aanrader?
(20)
klaire8
Door Klaire
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We wonen in Los Angeles, Californië en we wilden een bruiloft in Mexico. We vonden Yes I Do-evenementen, yideventosdestino, op internet en we spraken met Paty. We hebben met haar gebeld en op dat moment wisten we dat we onze Weddingplanner hadden gevonden. Het proces was het gemakkelijkste wat we ooit hebben gedaan. Zo ver weg zijn en een bruiloft in Mexico kunnen plannen ... het was ongelooflijk om het met Paty en haar team te doen. Ze liet ons veel aanbieders van welke dienst dan ook zien en we konden altijd rekenen op haar mening over welke we moesten kiezen, aangezien we niemand kenden. Onze bruiloft was precies waar we van droomden. En het was echt iets waar we erg van genoten. Onze hele dag was super super relaxed. In werkelijkheid konden we allebei van ons moment genieten. We hadden geen problemen en alles wat naar voren kwam ... ons Yes I Do Events-team was er om het te repareren. Alles, absoluut alles was zoals we het allebei wilden. Alles !

De communicatie met het team was altijd uitstekend, zelfs op afstand was het supergemakkelijk. De betalingen van de diensten was ook iets eenvoudigs.

We raden Patricia Hurtado en het Yes I Do Events-team aan voor al die stellen die een prachtige bruiloft op het Mexicaanse schiereiland willen plannen en die echt willen genieten van hun evenement zoals de bruid en bruidegom verdienen.

Ik wou dat we weer konden trouwen, want ik zou alles duizend keer herhalen!

Bedankt Paty en veel dank aan Pepe en Karlet, we nemen een klein stukje Mérida met ons mee in ons hart.

Misbruik rapporteren
alejandra.robles1
Door Alejandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Het Yes I Do-team is efficiënt, verantwoordelijk en professioneel. Ze zijn behulpzaam en adviseren u te allen tijde. De aandacht is super gepersonaliseerd. De evenementen die ze uitvoeren zijn van uitstekende kwaliteit.
Misbruik rapporteren
isela.carrillo
Door Isela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ik ben getrouwd in Mérida en Paty was de beste keuze die ik kon maken voor mijn bruiloft, alles was prachtig! De inrichting, sfeer, kwaliteit van de diensten, maar vooral de toewijding, het vertrouwen en het advies van Paty waren vanaf het begin tot de dag van de bruiloft ongelooflijk. We hebben enorm genoten van onze dag, zijn team van professionals ondersteunde ons op elk moment. De bruiloft was prachtig en ze voldeden aan al mijn verwachtingen. Ja dat doe ik, ik ben heel dankbaar!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 97135

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact