Yummie Sweet Cakes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Yummie Sweet Cakes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Een taart is niet alleen maar iets om te eten. En het is niet zomaar een lekkernij. Bij Yummie Sweet Cakes zijn we van mening dat een taart een feest op zich zelf is. Een taart moet niet alleen lekker zijn, maar moet er ook prachtig uit zien. Het moet leiden tot dat ultieme “WOW!” moment en de uitspraak dat het zonde is om deze exclusief vervaardigde taart aan te snijden. Er worden foto’s gemaakt alsof er een VIP aanwezig is. En dan is er de eerste hap. De rust keert weer. Het is ruiken, proeven en smullen. Alle zintuigen worden geprikkeld en er wordt zichtbaar genoten.

De taart wordt onderdeel van het feest. Een hoogtepunt. Een moment. Een onuitwisbare herinnering. Dat is wat wij nastreven. Dat is onze passie.

Kijk voor inspiratie en informatie op onze website yummiesweetcakes.nl, maar direct contact voor een persoonlijke toelichting of het inplannen van een proeverij kan natuurlijk ook. We horen graag van jullie!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een proeverij wordt doorgaans contant afgerekend. Voor alle overige opdrachten accepteren wij overmaking via bank.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Yummie Sweet Cakes

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
robert.groendorp
Door Robert
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helemaal niets op aan te merken. Warme en gezellige ontvangst tijdens de proeverij. Heerlijk kunnen snoepen en door de deskundigheid en passie van Linda onze ultieme bruidstaart samen kunnen stellen. Op de dag zelf werd onze taart netjes afgeleverd op de locatie en wauw, wat was deze fantastisch. Iedereen was enthousiast. En lekker dat ie was! Wij bevelen Yummie Sweet Cakes van harte aan. Ware professionals!

Misbruik rapporteren
chantal
Door chantal
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Beste Linda, ik had hier en daar al vernomen dat je een echte expert bent in het maken van taarten (en had je website daarom al meer dan eens doorgenomen) maar wat een ervaring maak jij er van! De taart was echt prachtig, al helemaal op zo´n korte termijn! We hebben veel complimenten gekregen over jouw kunstwerk, en het smaakte ook nog eens geweldig. De kinderen hebben nog kunnen nagenieten met wat cupcakes in de volgende ochtend.
Misbruik rapporteren
deniseflikweert
Door Denise
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Alleen al het proeven van de taarten voor de bruiloft was echt een leuke ervaring. Op de dag zelf zag de taart er bijzonder mooi uit, vooral met de boemen en stukjes goud. De smaak was heerlijk en een betere taart hadden wij niet kunnen wensen onze dag, hartelijk bedankt!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7325 AL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact