10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
1 van 10
Witte bruidstaart
Witte bruidstaart
1 van 10
Mr & Mrs bruidstaart
Mr & Mrs bruidstaart
1 van 10
Wit Gouden bruidstaart met Skyline
Wit Gouden bruidstaart met Skyline
1 van 10
Romantische roze bruidstaart
Romantische roze bruidstaart
1 van 10
Wit blauwe bruidstaart 'Ja!'
Wit blauwe bruidstaart 'Ja!'
1 van 10
Wit, goud en een kopie van het bruidsboeket
Wit, goud en een kopie van het bruidsboeket
1 van 10

Omschrijving

Een taart is niet alleen maar iets om te eten. En het is niet zomaar een lekkernij. Bij Yummie Sweet Cakes zijn we van mening dat een taart een feest op zich zelf is. Een taart moet niet alleen lekker zijn, maar moet er ook prachtig uit zien. Het moet leiden tot dat ultieme “Wauw!” moment en de uitspraak dat het zonde is om deze exclusief vervaardigde taart aan te snijden. Er worden foto’s gemaakt alsof er een VIP aanwezig is. En dan is er de eerste hap. De rust keert weer. Het is ruiken, proeven en smullen. Alle zintuigen worden geprikkeld en er wordt zichtbaar genoten.

De taart wordt onderdeel van het feest. Een hoogtepunt. Een moment. Een onuitwisbare herinnering. Dat is wat wij nastreven. Dat is onze passie.

Kijk voor meer informatie op onze website!

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Een proeverij wordt doorgaans contant afgerekend. Voor alle overige opdrachten accepteren wij overmaking via bank.
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Het is een veelgehoord en daardoor niet al te origineel verhaal, maar het begon ook bij ons gewoon als een hobby. Van taarten maken voor de verjaardagen van de kinderen tot aan die van opa en oma. En toen was er die ene juf op school. Of ik haar bruidstaart wilde maken. Het gevoel wat mij toen overmeesterde was een rare mix van enthousiasme in combinatie met paniek. Weken lang was ik nerveus en vroeg mij dagelijks af waarom ik toch in hemelsnaam ja had gezegd. Toen ik uiteindelijk op 'de dag' de 6 laags taart op een trolley de school in reed viel alle stress in een keer van mij af. De oh's en ah's in combinatie met het applaus waren hartverwarmend. De verraste en superblije gezichten van het bruidspaar en hun gasten spraken boekdelen. Dát was het moment. Toen besefte ik mij dat ik dat wilde blijven doen. Met mooie en smaakvolle taarten een onvergetelijk moment toevoegen aan een feest. Ik noem het het 'wauw moment'. In de afgelopen jaren heb ik er al honderden van meegemaakt en het blijft genieten.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

Reviews (1)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op de website heeft Linda het over het Wauw-moment. Nou dat was er! Wat een prachtige taart heeft ze voor ons gemaakt en wat was deze lekker. Ook het hele voortraject liet niets te wensen over. We hadden een gezellige en waardevolle proeverij. We konden alles bespreken. Linda wist uiteindelijk alles wat wij wilden te vervatten in onze taart.  

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Kijk-Kunst Bruidsfotografie
De romantische after wedding shoot van Wendy en Bradley!
Foto: Verliefd Fotografie
Styled Shoot: Rustic Winter Wedding

Adres van YUMMIE SWEET CAKES in Gelderland:

Veenhuizerweg 209 7325 AL Apeldoorn