22

Omschrijving

Een taart is niet alleen maar iets om te eten. En het is niet zomaar een lekkernij. Bij Yummie Sweet Cakes zijn we van mening dat een taart een feest op zich zelf is. Een taart moet niet alleen lekker zijn, maar moet er ook prachtig uit zien. Het moet leiden tot dat ultieme “WOW!” moment en de uitspraak dat het zonde is om deze exclusief vervaardigde taart aan te snijden. Er worden foto’s gemaakt alsof er een VIP aanwezig is. En dan is er de eerste hap. De rust keert weer. Het is ruiken, proeven en smullen. Alle zintuigen worden geprikkeld en er wordt zichtbaar genoten.

De taart wordt onderdeel van het feest. Een hoogtepunt. Een moment. Een onuitwisbare herinnering. Dat is wat wij nastreven. Dat is onze passie.

Kijk voor inspiratie en informatie op onze website yummiesweetcakes.nl, maar direct contact voor een persoonlijke toelichting of het inplannen van een proeverij kan natuurlijk ook. We horen graag van jullie!

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Een proeverij wordt doorgaans contant afgerekend. Voor alle overige opdrachten accepteren wij overmaking via bank.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Het is een veelgehoord en daardoor niet al te origineel verhaal, maar het begon ook bij ons gewoon als een hobby. Van taarten maken voor de verjaardagen van de kinderen tot aan die van opa en oma. En toen was er die ene juf op school. Of ik haar bruidstaart wilde maken. Het gevoel wat mij toen overmeesterde was een rare mix van enthousiasme in combinatie met paniek. Weken lang was ik nerveus en vroeg mij dagelijks af waarom ik toch in hemelsnaam ja had gezegd. Toen ik uiteindelijk op 'de dag' de 6 laags taart op een trolley de school in reed viel alle stress in een keer van mij af. De oh's en ah's in combinatie met het applaus waren hartverwarmend. De verraste en superblije gezichten van het bruidspaar en hun gasten spraken boekdelen. Dát was het moment. Toen besefte ik mij dat ik dat wilde blijven doen. Met mooie en smaakvolle taarten een onvergetelijk moment toevoegen aan een feest. Ik noem het het 'wauw moment'. In de afgelopen jaren heb ik er al honderden van meegemaakt en het blijft genieten.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

Reviews (6)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 6 meningen
Door chantal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Beste Linda, ik had hier en daar al vernomen dat je een echte expert bent in het maken van taarten (en had je website daarom al meer dan eens doorgenomen) maar wat een ervaring maak jij er van! De taart was echt prachtig, al helemaal op zo´n korte termijn! We hebben veel complimenten gekregen over jouw kunstwerk, en het smaakte ook nog eens geweldig. De kinderen hebben nog kunnen nagenieten met wat cupcakes in de volgende ochtend.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Alleen al het proeven van de taarten voor de bruiloft was echt een leuke ervaring. Op de dag zelf zag de taart er bijzonder mooi uit, vooral met de boemen en stukjes goud. De smaak was heerlijk en een betere taart hadden wij niet kunnen wensen onze dag, hartelijk bedankt!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op de website heeft Linda het over het Wauw-moment. Nou dat was er! Wat een prachtige taart heeft ze voor ons gemaakt en wat was deze lekker. Ook het hele voortraject liet niets te wensen over. We hadden een gezellige en waardevolle proeverij. We konden alles bespreken. Linda wist uiteindelijk alles wat wij wilden te vervatten in onze taart.  

Misbruik rapporteren
Door mieke2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Hallo Linda, wat heb jij een supermooie taart gemaakt voor onze bruiloft! De kleuren waren echt ongelooflijk samen met de smaak. Het was die dag, 2 Juni echt heel warm, dus de frisse smaken van citroen en framboos waren echt perfect. Wij waren niet de enigen die de taart heel mooi vonden, we hebben heel veel complimentjes gekregen. Het bovenste deel hebben we bewaard om over een jaar op te eten. Nogmaals heel er bedankt voor jouw bijdrage!
Misbruik rapporteren
Door westerhof
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Complimenten voor een geweldige en smakelijke bruidstaart! Heel precies, net en met speciale aandacht voor details. Echt maatwerk met het juiste advies en ruimte om zelfs nog last-minute om aanpassingen te vragen. De proeverij vooraf de taart te orderen is ook een leuke ervaring en geeft de kans een goeie geïnformeerde keuze te maken. De taart is netjes op de locatie geleverd en voldeed volledig aan al onze wensen!
Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

De beste taartenbakkers voor bruiloften in Gelderland
De beste taartenbakkers voor bruiloften in Gelderland
Een prachtige natuurlijke Woodland Wedding op de Veluwe
Een prachtige natuurlijke Woodland Wedding op de Veluwe
Carola Doornbos Fotografie
Styled Shoot: Garden of Love
Foto: Kijk-Kunst Bruidsfotografie
De romantische after wedding shoot van Wendy en Bradley!
Foto: Verliefd Fotografie
Styled Shoot: Rustic Winter Wedding

Adres van YUMMIE SWEET CAKES in Gelderland:

Veenhuizerweg 209 7325 AL Apeldoorn
 • #Luxueus