Zoet met Elma

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zoet met Elma

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

“Zoet met Elma” is een bedrijf waar jij het lekkerste en grootste aanbod van originele taarten, bonbons en chocolade kunt vinden. Natuurlijk kan jij ook een bruidstaart bestellen! Ze bieden een proeverij van de verschillende smaken, bespreken alle details met jou en schetsen een prachtige taart op papier. Met deze aandacht voor elke klant en een aangename sfeer krijg jij de bruidstaart van je dromen. Trouwens, zij hebben zelfs de publieksprijs 2 LOVE-AWARDS in 2018 gewonnen, in de categorie Bruidstaarten, provincie Zuid-Holland, met de meeste stemmen en de beste waardering. Bovendien kan jij diverse cupcakes en eetbare prints bestellen. Dit en meer kan je op “Zoet met Elma” overzichtelijke website vinden!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor zover niet anders is overeengekomen, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn. Bij de verkoop van producten aan consumenten mag in algemene voorwaarden nimmer een vooruitbetaling van meer dan 50% worden bedongen.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Zoet met Elma

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3222 KA

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact