Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Yucatán Catering en Bruidstaarten Mérida

Zumbarda Banquetes y Eventos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Yucatán Catering en Bruidstaarten Mérida

Zumbarda Banquetes y Eventos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Maak het verschil in uw bruiloft met elk detail dat Zumbarda Banquetes y Eventos voor uw banket heeft , via een absoluut professionele service ondersteund door meer dan 40 jaar ervaring. Deze kenmerken, evenals perfectie en verantwoordelijkheid zullen duidelijk worden in de tabel die deze groep gastronomische experts voor u zullen bouwen. Je vermaakt je volledig en je zult genieten van een onvergetelijke gelegenheid, in het gezelschap van al je gasten. Het heeft alle infrastructuur, opgeleid personeel en een uitstekende keuken waar u voedsel kunt aanbieden met de hoogste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit.

Zumbarda Banquetes y Eventos werkt in de wetenschap dat het belangrijkste voor u is dat alles goed gaat die dag, daarom engageert u zich voor, tijdens en na uw evenement met uw professionele advies en de meest complete middelen voor de productie van uw gerechten en bruiloft desserts

Dit bedrijf met hoog prestige, naast banketten, biedt u de andere diensten die u nodig hebt voor de organisatie van uw evenement en kan zorgen voor de integrale productie. Onder hen: huur van moderne meubels, zalen, haciendas, muziekgroepen, uitnodigingen, architecturale verlichting, vuurwerk, onder anderen. Neem contact op met Zumbarda-banketten en -evenementen in Mérida , zal er altijd voor u zijn en u begeleiden bij elk van de beslissingen die u zullen toestaan om 100% te genieten van een zeer speciale en onvergetelijke bruiloft.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Zumbarda Banquetes y Eventos

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 97117

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact