Zankyou is opgericht door twee Spaanse vrienden die koppels wilden helpen hun bruiloft online te organiseren: dé combinatie van een trouwwebsite én een cadeaulijst was iets dat zij nog nergens konden vinden. Koppels zijn méér en méér internationaal en hebben vaak geen behoefte meer aan cadeaus in de vorm van huisraad. Daarnaast, door een veranderende lifestyle komen gasten voor de bruiloft vaak van over de hele wereld dus is een online cadeaulijst wel zo handig!

Inmiddels biedt Zankyou haar services aan in de de Verenigde Staten, verschillende landen in Latijns-Amerika, in een groot gedeelte van Europan Rusland en zelfs India. Dit in máár liefst negen talen (Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Pools, Russisch en Nederlands) en daarnaast is het gebruik van verschillende valuta´s ook nog is mogelijk.

Tot nu toe maken per jaar meer dan 350,000 koppels een bruiloftsite aan via Zankyou, met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar.

Zankyou is in 2007 opgericht, en nu al opgenomen in de top 20 websites wereldwijd (nummer één in Europa) door Feedmyapp.

Zankyou is er trots op marktleider te zijn en met hun ervaring op het gebied van de online organisatie van bruiloften koppels wereldwijd te helpen met hun droombruiloft. Zankyou loves your wedding!

Waarom Zankyou?

Ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar personen met een internationaal profiel en de ambitie om professioneel te groeien in een dynamische omgeving waar verantwoordelijkheid en teamspirit gewaardeerd worden. Meer informatie

  • 2012
  • 2014
  • 2016
  • 2018
brides

"Zankyou is onmisbaar is voor jouw internationale cadeaulijst!"

cosmopolitan

"Zankyou biedt vele mogelijkheden op het gebied van trouwen - gratis!"

elle

"Creëer uw eigen website voor bruiloft met Zankyou!"

mashable

¨Zankyou Wedding is een geniaal concept met ongelofelijke functies!¨