Lommerrijk

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Lommerrijk

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 30-250
  • Capaciteit (staand): 30-300

Geschikt voor huwelijksvoltrekking tot complete bruiloft. Door de mooie inrichting en diversiteit aan zalen is Lommerrijk de ideale trouwlocatie. Een kleinschalig intiem diner, of een uitbundige feestavond voor ruim 300 gasten; het is allemaal mogelijk en u heeft zelf de keuze welke onderdelen van de bruiloft bij Lommerrijk gevierd worden.

  • Trouwen
  • Receptie
  • Diner
  • Feestavond
  • Boottocht met Salonboot

Bruiloften voor 10 tot 300 personen: In Lommerrijk vieren we kleine en grote bruiloften. Dankzij 7 verschillende zalen hebben we plek voor bruiloftsfeesten van 10 tot 300 personen. Wat voor soort bruiloft u ook in gedachten heeft, bij Lommerrijk kunt u alle kanten uit!

Aanvulling op uw bruiloft: Naast uw bruiloftsfeest, receptie of diner biedt Lommerrijk u ook graag iets extra’s. We denken graag met u mee en kunnen adviseren over zaken die uw trouwdag net dat beetje extra geven. Een boottocht over de Bergse Plas met onze salonboot uit 1932 is natuurlijk schitterend voor uw trouwreportage. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Heeft u een goed idee? Laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag. Zo maken we de mooiste dag van uw leven écht onvergetelijk.

Unieke trouwlocatie: Lommerrijk is gelegen op een prachtige rustieke plek aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. Veel bruidsparen gingen u voor en gaven elkaar het ja-woord in de Terraszaal van Lommerrijk. De Terraszaal, met eigen ingang en een uniek uitzicht over de Bergse Plas, heeft zijn eigen intimiteit voor dit romantische moment.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
30-250
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
30-300
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu, Halal
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, per pin, met creditcard of overmaken

Meningen over Lommerrijk

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(10)
(1)
Aanrader?
(11)
mjdebruin.90
Door Melissa
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

vriendelijk personeel  

Kijkt samen goed naar welk pakket bij jullie bruiloft past!

Misbruik rapporteren
debby_snelleman
Door Debby
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn droom was om te trouwen in het stadhuis van Rotterdam, maar wat een geluk bij een ongeluk dat deze in verbouwing is, en ik dus naar een ander locatie op zoek moest.Bij ons eerste bezoek aan Lommerrijk waren wij gelijk verliefd en wisten wij al dat we niet verder hoefde te kijken!

Een super locatie (ook al is het aan een drukke weg, merk je helemaal niks van!), vriendelijk personeel die graag met je meedenkt en niets is te veel! Ze zijn super goed bereikbaar, reageren super snel op de mails. Lekker gegeten. 

De bedoeling was dat de ceremonie zou plaatsvinden op de landtong, echter door de regen waren wij genoodzaakt de ceremonie in de terraszaal te houden. Maar ook een super mooie zaal, je mag het zelf versieren naar smaak.

Wij hebben echt een top dag gehad en Lommerrijk heeft daar zeker een groot deel aan meegewerkt!

Misbruik rapporteren
Beste Randy en Debby,

Hartelijk dank voor jullie review!

Wij hebben met heel veel plezier jullie grote dag verzorgd.

Heel veel geluk en liefde toegewenst.

Wij hopen jullie in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,

Het team van Lommerrijk
vandertuin
Door E
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Je zoekt voor je trouwerij de perfecte locatie. Je kijkt niet enkel naar een gebouw maar ook naar het eerste contact met het de locatie, de prijs, het aanbod en de faciliteiten. Lommerrijk was voor onze trouwdag in juni een fantastische plek om in het huwelijk te treden. Alles viel te bespreken, er werd meegedacht en waar nodig suggesties gedaan. De locatie is toegankelijk voor jong en oud. Voornamelijk laatstgenoemde waren blij dat alles op één locatie was. De ambtenaar trouwt je namelijk zonder moeite op deze officiële trouwlocatie. Er was op onze dag ruim voldoende parkeerplek. Naast Lommerrijk ligt een ruim aanbod parkeerplekken (gratis). Het eten was er super en onze gasten waren de gehele dag voorzien van drinken. Bij Lommerrijk is dit zonder probleem af te kopen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. De locatie zelf ligt in Rotterdam, op de heenweg passeer je verkeer, stoplichten en trams. Geef het een kans, zodra je binnen bent en aan het water zit vergeet je dat het drukke Rotterdam om je heen doorgaat met de dag. We hebben hier niets van gemerkt. Deze locatie is optimaal te benutten als de zon schijnt. Er werd op onze dag gevaren door de Bergse Plas. Maar zelfs als het zou regenen, zijn de belangrijkste zaken overdekt. Bedankt, Lommerrijk!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3054 AB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact