Suuz

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Suuz

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Sinds de oprichting van Suuz in 2012 gelooft Suuz in het maken persoonlijke sieraden. Sieraden met een verhaal. Wat is een betere manier om je liefde te laten zien dan een persoonlijk sieraad te ontwerpen? Een persoonlijke ring, armband of ketting voor 'that special someone', of een uniek sieraad voor een mooie vriendschap.

Om dat voor elkaar te krijgen geeft Suuz je de mogelijkheid om online je eigen sieraad te ontwerpen. Bij ieder product zie je op basis van jouw invoer (materiaal, steen en/of tekst) het ontwerp gelijk online.

Eenmaal besteld maken we met de modernste techniek een 3d print van het sieraad in was. We gieten vervolgens met de verloren wasmethode het sieraad in het gewenste edelmetaal. Als laatste zetten we stenen, voegen we extra fournituren toe en polijsten we het sieraad tot hoogglans. Dat gebeurt in ons atelier in Den Haag. Het resultaat; een 100% persoonlijk sieraad.

Bij Suuz tref je een unieke collectie van persoonlijke ringen, bedels, armbanden en hangers. Allen zijn naar hartelust te personaliseren en gelijk online te ontwerpen. Sinds het begin van 2012 ontwerpen we deze sieraden zelf en groeit de collectie gestaag. Sinds 2015 hebben we ons verdiept in het vak van edelsmeden en het gieten van sieraden. Zowel het ontwerpen van unieke personaliseerbare sieraden als het maken ervan hopen we nog vele jaren met plezier te doen!

Meningen over Suuz

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2516 BE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken