• Prijsklasse Midden

Steinberg / 123gold Nederland is gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van trouwringen en verlovingsringen in diverse prijsklassen. Met meer dan 100.000 verkochte ringen per jaar is Steinberg / 123gold één van Europa's grootste specialisten.

In Amsterdam en Rotterdam kunnen onze Nederlandse klanten ter plaatse hun droomringen uitzoeken. Het zeer exclusief ingerichte Trouwringen Centrum presenteert trouwringen, verlovingsringen, diamanten en sieraden van 123gold en Steinberg Ringfabriek.

Online bestellen kan via http://www.123gold.nl

Bezoeker, laat een review achter over Steinberg / 123gold en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Steinberg / 123gold

4.6 4 reviews
Door Review
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Voor het moment van je leven wil je een (verlovings) ring die je een goed gevoel geeft, voor die ring moet je dus NIET bij deze zaak zijn. Tijdens de verkoop zijn ze erg aardig en een soort van behulpzaam maar zodra er betaald is gaan de zaken heeeel anders. Behalve een slechte service nadat je de ring hebt gekocht is er nog een belangrijk punt wat ik zou willen aanhalen.

 

Er werd een diamant van een loepzuivere kwaliteit beloofd, daarvoor heb ik immers gekozen en betaald. Na ontvangst van de ring bleek hiervan echter niets waar te zijn. De kwaliteit van de diamant is ver weg van wat ze beloven. Dit hebben wij laten controleren bij een juwelier. Die zag al dat er iets niet oke was. Voor een echte keuring zou de ring naar een keuring instantie moeten.

 

Dus hiermee terug naar de winkel gegaan, daar werd de ring "opgestuurd" ter controle naar hun eigen hoofdkantoor.. Na een maand gingen wij de ring weer ophalen, er bleek niks aan de hand te zijn als je met een loepje erop kijkt..... Echter hebben wij foto's van de test bij een andere juwelier, hierop is te zien dat de diamant vol imperfecties zit, dus verreweg van een loepzuivere kwaliteit. De manager weet duidelijk meer, maar bleef volhouden dat hij niks meer voor ons kon betekenen. We werden niet erg vriendelijk verzocht de winkel te verlaten. Andere klanten mochten kennelijk niet weten dat ze niet eerlijk zijn over de kwaliteit die ze beloven en verkopen. Makkelijk geld verdienen door een andere kwaliteit te verkopen dan dat ze beloven.

 

Dus voor aanstaande en bestaande klanten van deze zaak: PAS OP! Je wordt/bent bedrogen door deze zaak. Ze verkopen een hele andere kwaliteit dan dat ze je beloven! Laat je diamant controleren bij een andere zaak.

 

Voor een fijne en eerlijke ervaring kun je beter naar andere zaken uitwijken. Circels-trouwringen in Zwijndrecht is een echte aanrader! Deze mensen weten wat ze doen en doen dit goed. We hebben een erg goed en fijn gevoel over onze trouwringen.

Misbruik rapporteren
Door Jeffrey
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben onze ringen besteld. We werden fantastisch geholpen en we zijn benieuwd naar het resultaat

Misbruik rapporteren
Door Kirs
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze trouwringen hebben wij besteld op locatie Amsterdam.
In de vitrine zagen wij wel mooie ringen, maar niet precies wat wij wilden hebben.
De verkoopmedewerker was vriendelijk en heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons. Uiteindelijk zijn onze ringen besteld op basis van 3 designs van andere ringen. Nog even spannend hoe het er in het echt uit ziet, maar de schets was veel belovend.
Ik kreeg niet het idee dat de medewerker uitwas op geld, want ik twijfelde tussen 5 of 7 diamantjes in mijn ring. Uiteindelijk op advies voor 5 gekozen. Service op maat. Top!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Vestiging Amsterdam: maa gesloten, din-woe 10-19, don 10-21, vrij 10-19, zat 10-18, zon 12-18. Vestiging Rotterdam: maa gesloten, din-don 10-19, vrij 10-21, zat 10-18, zon 12-18. Wij willen dringend aanraden als u in het weekeinde langs wilt komen een afspraak te plannen.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, PIN, VISA/MasterCard
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
#1
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Dankzij onze unieke configurator kunt u zelf uw ringen ontwerpen, hetzij thuis, hetzij in een vestiging met hulp van een medewerker. Kies een inspirerend voorbeeld op de site en ga aan de slag! Van voordelig tot uiterst exclusief, bijna alles is mogelijk!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 3011 JA
Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Juweliers | Rotterdam

Je draagt ze de rest van je leven: trouwringen. Daarom wil je dat ze persoonlijk en uniek zijn. Soms kan het een flinke uitdaging zijn om iets te vinden wat bij jullie beiden past. Ik ga graag die uitdaging aan en ben trots als ik jullie unieke verhaal kan vertalen in twee bijzondere ringen.  Wat... Zie +

Juweliers | Zwijndrecht
Reageert
snel

Speciaalzaak Circles is gevestigd aan het Veerplein in Zwijndrecht. Bij Circles vind u de grootste collectie trouwringen van Nederland. De Winkel is optimaal bereikbaar omdat het bewust niet in het centrum van de stad is gevestigd. De winkel is geplaatst op een prachtige collectie aan de Oude Maas. Herma... Zie +

Juweliers | Rotterdam

Je draagt ze de rest van je leven: trouwringen. Daarom wil je dat ze persoonlijk en uniek zijn. Soms kan het een flinke uitdaging zijn om iets te vinden wat bij jullie beiden past. Ik ga graag die uitdaging aan en ben trots als ik jullie unieke verhaal kan vertalen in twee bijzondere ringen.  Wat... Zie +

Juweliers | Spijkenisse
10

Bij Ed Nobel worden jullie trouwringen helemaal naar wens met de hand gemaakt. Jullie kunnen al jullie ideeën en wensen kwijt, of je laten inspireren door de mooiste exemplaren in de karakteristieke ontwerpruimte met maar liefst 500 paar trouwringen. Aan de hand van wat jullie mooi vinden, schetsen... Zie +

Juweliers | Rhoon

Jij zoekt iets speciaals, iets persoonlijks. Een bijzondere ring of armband, een exclusief collier, originele oorbellen of een ander bijzonder sieraad. Omdat jij je wilt verloven, omdat jij gaat trouwen of voor een ander moment dat jij wilt vieren. Waar je ook kijkt en waar je ook bent geweest je... Zie +

Juweliers | Alphen aan den Rijn

Bruidspaar, van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Mijn naam is Marlies Dool en in 2004 ben ik afgestudeerd aan de Vakschool voor Edelsmeden in Schoonhoven. In 2006 ben ik mijn goudsmederij gestart vanuit huis. Sinds 2012 ben ik eigenaar van een prachtige winkel, met open atelier... Zie +

Juweliers | Rotterdam

De Love the Look boetiek is gevestigd in het hart van Rotterdam op het Weena Zuid 142. Als juwelier zijn er unieke verlovings- en trouwringen verkrijgbaar die speciaal voor de winkel vervaardigd zijn. Maar zijn jullie op zoek naar iets unieks, dan kun jullie hier jullie wensen laten vervullen, er... Zie +

Juweliers | Den Haag
Reageert
snel

Trouwringen vinden moeilijk? Ontwerp ze zelf! Keuze Door de enorme keuze in trouwringen kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt keuze uit verschillende modellen, kleuren, afwerkingen met of zonder diamant en op  verschillende manieren. Daarnaast zoek je een trouwring... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Juweliers
  • Midden
  • Verlovingsringen
  • Trouwringen
  • Collier
  • Oorbellen
  • Eigen werkplaats
  • Online Verkoop