Steinberg / 123gold

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Steinberg / 123gold

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Steinberg / 123gold Nederland is gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van trouwringen en verlovingsringen in diverse prijsklassen. Met meer dan 100.000 verkochte ringen per jaar is Steinberg / 123gold één van Europa's grootste specialisten.

In Amsterdam en Rotterdam kunnen onze Nederlandse klanten ter plaatse hun droomringen uitzoeken. Het zeer exclusief ingerichte Trouwringen Centrum presenteert trouwringen, verlovingsringen, diamanten en sieraden van 123gold en Steinberg Ringfabriek.

Online bestellen kan via http://www.123gold.nl

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, PIN, VISA/MasterCard
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Vestiging Amsterdam: maa gesloten, din-woe 10-19, don 10-21, vrij 10-19, zat 10-18, zon 12-18. Vestiging Rotterdam: maa gesloten, din-don 10-19, vrij 10-21, zat 10-18, zon 12-18. Wij willen dringend aanraden als u in het weekeinde langs wilt komen een afspraak te plannen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Steinberg / 123gold

4.0
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(3)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(3)
(1)
reviewboss99
Door Review
1
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Voor het moment van je leven wil je een (verlovings) ring die je een goed gevoel geeft, voor die ring moet je dus NIET bij deze zaak zijn. Tijdens de verkoop zijn ze erg aardig en een soort van behulpzaam maar zodra er betaald is gaan de zaken heeeel anders. Behalve een slechte service nadat je de ring hebt gekocht is er nog een belangrijk punt wat ik zou willen aanhalen.

 

Er werd een diamant van een loepzuivere kwaliteit beloofd, daarvoor heb ik immers gekozen en betaald. Na ontvangst van de ring bleek hiervan echter niets waar te zijn. De kwaliteit van de diamant is ver weg van wat ze beloven. Dit hebben wij laten controleren bij een juwelier. Die zag al dat er iets niet oke was. Voor een echte keuring zou de ring naar een keuring instantie moeten.

 

Dus hiermee terug naar de winkel gegaan, daar werd de ring "opgestuurd" ter controle naar hun eigen hoofdkantoor.. Na een maand gingen wij de ring weer ophalen, er bleek niks aan de hand te zijn als je met een loepje erop kijkt..... Echter hebben wij foto's van de test bij een andere juwelier, hierop is te zien dat de diamant vol imperfecties zit, dus verreweg van een loepzuivere kwaliteit. De manager weet duidelijk meer, maar bleef volhouden dat hij niks meer voor ons kon betekenen. We werden niet erg vriendelijk verzocht de winkel te verlaten. Andere klanten mochten kennelijk niet weten dat ze niet eerlijk zijn over de kwaliteit die ze beloven en verkopen. Makkelijk geld verdienen door een andere kwaliteit te verkopen dan dat ze beloven.

 

Dus voor aanstaande en bestaande klanten van deze zaak: PAS OP! Je wordt/bent bedrogen door deze zaak. Ze verkopen een hele andere kwaliteit dan dat ze je beloven! Laat je diamant controleren bij een andere zaak.

 

Voor een fijne en eerlijke ervaring kun je beter naar andere zaken uitwijken. Circels-trouwringen in Zwijndrecht is een echte aanrader! Deze mensen weten wat ze doen en doen dit goed. We hebben een erg goed en fijn gevoel over onze trouwringen.

Misbruik rapporteren
jeffrey1989
Door Jeffrey
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben onze ringen besteld. We werden fantastisch geholpen en we zijn benieuwd naar het resultaat

Misbruik rapporteren
kirsten_bloemers
Door Kirs
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze trouwringen hebben wij besteld op locatie Amsterdam.In de vitrine zagen wij wel mooie ringen, maar niet precies wat wij wilden hebben.De verkoopmedewerker was vriendelijk en heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons. Uiteindelijk zijn onze ringen besteld op basis van 3 designs van andere ringen. Nog even spannend hoe het er in het echt uit ziet, maar de schets was veel belovend.Ik kreeg niet het idee dat de medewerker uitwas op geld, want ik twijfelde tussen 5 of 7 diamantjes in mijn ring. Uiteindelijk op advies voor 5 gekozen. Service op maat. Top!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3011 JA
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken