Ed Nobel

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ed Nobel

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bij Ed Nobel worden jullie trouwringen helemaal naar wens met de hand gemaakt. Jullie kunnen al jullie ideeën en wensen kwijt, of je laten inspireren door de mooiste exemplaren in de karakteristieke ontwerpruimte met maar liefst 500 paar trouwringen. Aan de hand van wat jullie mooi vinden, schetsen de professionals van Ed Nobel de trouwringen van jullie dromen. 

Ed Nobel is al meer dan 30 jaar koploper op het gebied van innovatie en trendsetting bij trouwringen. Een team van specialisten staat voor jullie klaar om custom-made trouwringen van het hoogste niveau te maken.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij Ed Nobel hoeven jullie maar 100 euro aanbetaling te doen op moment van bestellen. Het restant hoeft pas bij het afhalen van de trouwringen te worden voldaan en alleen maar als de ringen helemaal naar jullie zin zijn! Bij Ed Nobel geen moeilijke contracten of hoge aanbetalingen!
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Horloges, Manchetknopen, Tiaras, Anders
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Alle stijlen
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Doordeweeks binnen de openingstijden van 10:00 uur tot 17:00 uur. In de avond is het mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 20:15 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1988

Meningen over Ed Nobel

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(9)
(1)
marloes.vansambeek
Door Marloes
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super mooie ringen ontworpen door Ed en Nick. mijn verloofde heeft een rosé gouden ring en die van mij is een moderne versie van de ring van mijn oma geworden die ik zelf had meegenomen. Ook is de as van mijn opa en oma in de ring verwerkt. Wel kwamen zij met het idee er nog iets eigens aan toe te voegen en zo heb ik something old en something new in een ring. Kan niet wachten tot ik hem mag dragen. Ik raad ed Nobel dan ook echt bij iedereen aan! 

Misbruik rapporteren
maaikeborst
Door Maaike
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel erg goed geholpen zijn we. Alle tijd werd er voor ons genomen bij alle afspraken. Wij dragen allebei nooit ringen en wisten ook niet goed wat we wilde. Alle tijd werd genomen met ons om tot een mooi ontwerp te komen.

Door het overlijden van ons zoontje vlak voor de bruiloft hebben we deze uitgesteld. Er werd erg begripvol op gereageerd, en het was geen probleem om de ringen daar te laten tot we een nieuwe datum hadden. Toen wij een nieuwe datum voor de bruiloft hadden hebben ze een beetje as van ons zoontje in de trouwringen kunnen verwerken. Erg fijn en mooi dat we hier bij mochten zijn toen dit gebeurde.

Misbruik rapporteren
e_pangat
Door Endine
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Ed Nobel,

wat een service hebben we van jullie gekregen!

na lang zoeken ( trouwringen met Zwart) kwamen we bij jullie uit super mooie ringen en bij onze 1e pas zagen ze er al geweldig uit. En hoe leuk is het dat om te zien hoe de 1e zwarte diamantjes erin werden gezet super beleving!

mocht je niet uit komen met ringen dan raad ik zeker Ed Nobel aan 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3201 CN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken