Amexxi Trouwringen Studio

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Amexxi Trouwringen Studio

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De mooiste en voordeligste trouwringen vindt u bij Amexxi

Als bruidspaar bent u op zoek naar dé ring, de ring die net zo bijzonder is als de dag waarop u uw partner eeuwige trouw belooft. Zo’n gelegenheid verdient natuurlijk een ring die even speciaal is als uw trouwdag. Amexxi biedt daarom met de hand gemaakte trouwringen met een ruime keus aan edelmetalen. Zo kunt u kiezen uit: Gouden ringen, Zilveren ringen, Platina ringen, Titanium ringen, Palladium ringen, Stalen ringen en Goedkope trouwringen. Bovendien zijn de trouwringen verkrijgbaar in verschillende designs. U krijgt ruime keus uit een klassiek, modern en modieus design. Met onze vervaardigingswijze en uw keuze bent u ervan verzekerd dat uw trouwringen uniek zijn. Na de aankoop krijgt u bovendien een certificaat van echtheid. Dit document garandeert de waarde van uw sieraad. Amexxi zorgt er kortom voor dat u aan uw speciale dag terug kunt denken met een trouwring die de enige is in zijn soort.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast gouden en palladium ringen biedt Amexxi ook: zilveren ringen, stalen ringen, titanium ringen en platina ringen.

Meningen over Amexxi Trouwringen Studio

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
TeleurgesteldePersoon
Door B
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heeft een webshop, maar draagt niet de verantwoordelijkheid van een webshop.

We hebben een set van trouwringen online besteld, maar de levering duurde erg lang. Na herhaalde berichten hebben wij geen antwoord ontvangen. We hebben voordat we antwoord hebben gekregen en voor dat het product werd verzonden (2 maanden na betaling) de bestelling geannuleerd.

Uiteindelijk hebben we de eigenaresse te pakken via WhatsApp. Ze geeft aan dat de ringen niet kunnen worden geretourneerd. Het spijt haar wel dat het zo lang heeft geduurd (een excuus na twee maanden niet reageren) en dat ze graag meer voor ons zou willen betekenen als dat mogelijk is.

De ringen kunnen volgens haar niet worden geretourneert omdat ze geen afspraken hier over heeft met haar leveranciers. Ze probeert een argument aan te houden dat de ringen maatwerk zijn, omdat we de ringen hebben besteld voor een ringvinger maat 56. Dit is niet hoe de wet "Kopen op Afstand" werkt.

We hebben hiervan een melding gemaakt bij het ACM en we gaan een uitgebreide procedure starten om ons recht te halen.

We willen ons aankoopbedrag terug, Amexxi.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7511

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken