Juwelier de Tijd - Goudsmid & Trouwringen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Juwelier de Tijd - Goudsmid & Trouwringen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwringen uitzoeken is een bijzonder moment in jullie leven, daarom staan jullie wensen bij ons centraal. Wij bieden een enorme collectie trouwringen in verscheidene stijlen en prijsklasse. Van moderne- tot klassieke trouwringen en van goedkoop tot exclusief. Of zijn jullie op zoek naar hand gemaakte trouwringen? In onze trouwringen winkel, in Doetinchem, kunnen jullie ongestoord je laten adviseren over alle verscheidene materialen en talloze mogelijkheden. Kortom voor iedereen is er de perfecte trouwring te vinden die aan jullie wensen voldoet.

Kunnen jullie maar niet de juiste trouwring vinden? Ontwerp dan samen met ons jullie eigen unieke trouwringen! Jullie kunnen zelf ideeën aandragen voor het ontwerp. En inspiratie opdoen in onze uitgebreide trouwringcollectie. Deze bestaat uit verschillende stijlen; met- of zonder diamant, van klassiek tot modern en van goedkoop tot exclusief.

FAQ´s

Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Moderne stijl
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar

Meningen over Juwelier de Tijd - Goudsmid & Trouwringen

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
luciennebuys
Door Lucienne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na een gezellig gesprek op een trouwbeurs vertelde ik gelijk vol enthousiasme aan mijn aanstaande dat we richting Doetinchem moesten voor onze ringen. We gingen heel open de afspraak in en hadden wel een idee wat we mooi vonden maar dachten nog lang niet een beslissing te zullen maken. Het tegendeel bleek, we werden heel hartelijk ontvangen en Joël adviseerde ons perfect over de ringen en alle mogelijkheden. Geen moment getwijfeld en de keuze was snel gemaakt! Goede service en communicatie van begin tot eind en zelfs na onze bruiloft nog een goede zakelijke relatie aan over gehouden met mooie samenwerkingen. Een mooi familiebedrijf met passie voor het vak, aanrader dus!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7001 BS

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken