1

Omschrijving

Jouw trouwfilm met een gouden randje

Als ware liefhebber van bruiloften is het niet vreemd dat ik trouwvideograaf ben geworden. Met een achtergrond in eventplanning, videoclips en documentaire bleek dit de meest logische en passende volgende stap!

PERSOONLIJKE AANPAK Voor de bruiloft wil ik jullie beter leren kennen. We gaan samen kijken hoe jullie dag eruit ziet en hoe deze zo tot stand is gekomen. Zijn er unieke, bijzondere of persoonlijke momenten die we echt niet mogen missen? Wie krijgt de film later nog te zien? Is er iemand die er niet bij kan zijn? Dit zijn allemaal vragen die van cruciaal belang kunnen zijn om het perfecte aandenken te maken.

WAAR LIEFDESVERHAAL De bruiloft is the cherry on the cake wat betreft jullie love story. In gesproken woord wordt op die dag de reden van jullie liefdevolle relatie uitgebreid besproken. Wij nemen deze woorden met professionele geluidsapparatuur op, wat de rode draad zal zijn in jullie film.

ONOPVALLENDE SERVICE Het sleutelwoord van onze manier van filmen is “onopvallend”. Wij geloven erin dat we jullie zo weinig mogelijk moeten regisseren. Ook gebruiken we zo klein en onopvallend mogelijk materiaal waardoor het makkelijker is om te vergeten dat wij er ook zijn. We willen de dag echt vastleggen zoals deze ook zonder onze aanwezigheid zou zijn!

SPECIALE BEHANDELING Niet alleen de stijl van jullie bruidsvideo is belangrijk, ook is het belangrijk dat jullie weten wat je van ons kan verwachten, en dat jullie de kans krijgen om te vertellen wat jullie graag willen. Daarom zal er altijd voor de bruiloft een (skype)gesprek plaatsvinden zodat we jullie en je dag zo speciaal kan behandelen als jullie zijn. Elke bruiloft is immers uniek!

Over Arantja

ALL ABOUT TELLING STORIES Als gezellige Eindhovense word ik gelukkig van het vertellen van die verhalen waarvan een ander misschien niet meteen ziet hoe bijzonder het is. Met een frisse blik en een goede dosis humor vind ik het heerlijk om het kleine schoon te ontdekken en dit uit te vergroten zodat iedereen ervan kan genieten. Emotie en passie zijn dan ook begrippen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Want dat maakt elk verhaal uniek.

Wil je meer films zien en weten wat het voor jou betekent om mij als trouwvideograaf te hebben? Ga dan naar www.aurumfilms.nl

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  Tussen 850 en 1995 euro
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Video
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  23:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Ik vraag een aanbetaling van 25% bij akkoord op de offerte. Het resterende bedrag wordt direct na de trouwdag gefactureerd. Je hebt dan 14 dagen om dit over te maken. Betalingsopties: Betaalverzoek, overmaken, pinnen, PayPal.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  2 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Geen afspraak nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Het mooiste compliment dat ik ooit heb gehad was van één van mijn eerste bruidegommen. Hij zei: "Het is niet rot bedoeld, maar ik had het gevoel dat je er helemaal niet was!" Zijn bruid vulde aan: "Ja, we waren al bang dat je bepaalde momenten gemist had, maar je hebt alles gewoon vastgelegd! Het voelde echt alsof je er gewoon bij hoorde als gast in plaats van als leverancier!"
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  beide. Ik ben alleen inzetbaar, neem zo nodig een tweede videograaf mee, en kan ook fotografen aanbevelen.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Uiterlijk 8 weken na de bruiloft ontvangt u uw film van ons.

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Jessica Fotografie
De beste trouwfotografen uit Eindhoven en omgeving!
Foto: Danny Janssen Bruidsfotografie
Styled Shoot: Urban Jungle

Adres van Aurum Films in Noord-Brabant:

Laboratoriumstraat 12 5616 BJ Eindhoven +31 650234893

Wij zitten in de ruimte van lab twaalf

 • #Midden
 • #Video
 • #Spontane Fotojournalistiek