1
1 van 8
Ronald + Patricia
1 van 8
Highlights Film "Dutch Provence"
1 van 8
Highlights Film "Urban Jungle"
1 van 8
Wedding showreel 2017
1 van 8
Joep + Rianne
1 van 8
Hester + Roy
1 van 8
Giamo + Maddy
1 van 8

Omschrijving

Jouw trouwfilm met een gouden randje

Als ware liefhebber van bruiloften is het niet vreemd dat ik trouwvideograaf ben geworden. Met een achtergrond in eventplanning, videoclips en documentaire bleek dit de meest logische en passende volgende stap!

Ik word ontzettend gelukkig van het vertellen van verhalen. Ware verhalen om precies te zijn. Waaronder het verhaal van de start van jullie getrouwde leven samen. En om dit verhaal naar waarheid te kunnen vertellen geloof ik in een fly on the wall aanpak: ik en mijn team proberen zo veel mogelijk onzichtbaar te zijn. Zo zijn jullie snel aan ons gewend en kunnen jullie je volledig focussen op elkaar.

Ik geef jullie al te graag een prachtige film om zo vaak als je wil terug te kijken, aan mensen te laten zien die er niet bij konden zijn en aan toekomstige kinderen en kleinkinderen te laten zien! 
Jullie krijgen bij mij een speciale persoonlijke pagina met jullie film, om te delen met vrienden en familie. Daarnaast ontvangen jullie een USB-stick in gepersonaliseerd doosje met de film erop, die je mooi naast het trouwalbum kunt bewaren.

Over Arantja

Ik heb een passie voor persoonlijke films. Ik maak films die het ware verhaal vertellen van jou, jullie of je product en dit alles vanuit een documentair oogpunt. Ik toon de kracht van fragiliteit. Een bloem is ten slotte krachtig op zijn eigen manier. Die kracht haal ik in elk onderwerp naar boven.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  850
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Video
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Artistiek
 • Wat zijn de werktijden?

  8:00
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Bij ons is het mogelijk om het bedrag over te maken of om te pinnen. Ook is een overdracht naar een PayPal account mogelijk indien u dit graag ziet.
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Ik ga altijd voor de persoonlijke benadering. Voorafgaand aan de bruiloft gaan we in gesprek en wil ik jullie en jullie dag beter leren kennen zodat de film perfect bij jullie past!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Organiseert u zelf de bruiloften of schakelt u een weddingplanner in?

  Ik vind het te gek om evenementen te organiseren, dus ik zal ook niet terugwijken voor het organiseren van mijn eigen bruiloft!
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  6 weken na de bruiloft ontvangt u uw film van ons.

Reviews (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Danny Janssen Bruidsfotografie
Styled Shoot: Urban Jungle

Adres van Aurum Films in Noord-Brabant:

Laboratoriumstraat 12 5616 BJ Eindhoven 0650234893
Navigeren: zoek Aurum Films op op Google Maps of navigeer naar Schootsestraat 38. Wij zitten aan de overkant in de ruimte van lab twaalf --- Parkeren: De het dichtstbijzijnde parkeerterrein is het Strijps Bultje. Het ligt op 500m afstand van lab twaalf en kost max €7 per dag. Straatparkeren kan ook op Strijp-S zelf (even de wijk in rijden). Met de Parkmobile app kun je op alle locaties met de speciale code 5199 het eerste half uur gratis parkeren. Parkeren voor de deur raden nadrukkelijk we af. Er mag 15 minuten op de daarvoor toegewezen vakken geparkeerd worden, anders kost het €20 per dag.