Aurum Films

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Aurum Films

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 850 €

Trouwvideografie is een vak apart. Omdat je trouwdag zo enorm bijzonder is, moeten we als videograaf, maar ook de fotograaf, taartenbakker, jurk ontwerpster en bloemist allemaal ons beste werk leveren. Voor mij als videograaf betekent dat dat ik jullie dag zoveel mogelijk naar waarheid vast wil leggen. Met mijn oorsprong in de documentaire is dat ook precies waar ik goed in ben. De volgende vier aspecten in mijn werk maken het dat mij dit iedere keer weer lukt.

PERSOONLIJKE AANPAK Voor de bruiloft wil ik jullie beter leren kennen. We gaan samen kijken hoe jullie dag eruit ziet en hoe deze zo tot stand is gekomen. Zijn er unieke, bijzondere of persoonlijke momenten die we echt niet mogen missen? Wie krijgt de film later nog te zien? Is er iemand die er niet bij kan zijn? Dit zijn allemaal vragen die van cruciaal belang kunnen zijn om het perfecte aandenken te maken.

WAAR LIEFDESVERHAAL De bruiloft is the cherry on the cake wat betreft jullie love story. In gesproken woord wordt op die dag de reden van jullie liefdevolle relatie uitgebreid besproken. Wij nemen deze woorden met professionele geluidsapparatuur op, wat de rode draad zal zijn in jullie film.

ONOPVALLENDE SERVICE Het sleutelwoord van onze manier van filmen is “onopvallend”. Wij geloven erin dat we jullie zo weinig mogelijk moeten regisseren. Ook gebruiken we zo klein en onopvallend mogelijk materiaal waardoor het makkelijker is om te vergeten dat wij er ook zijn. We willen de dag echt vastleggen zoals deze ook zonder onze aanwezigheid zou zijn!

SPECIALE BEHANDELING Niet alleen de stijl van jullie bruidsvideo is belangrijk, ook is het belangrijk dat jullie weten wat je van ons kan verwachten, en dat jullie de kans krijgen om te vertellen wat jullie graag willen. Daarom zal er altijd voor de bruiloft een (skype)gesprek plaatsvinden zodat we jullie en je dag zo speciaal kan behandelen als jullie zijn. Elke bruiloft is immers uniek!

Over Arantja

ALL ABOUT TELLING STORIES Als gezellige Eindhovense word ik gelukkig van het vertellen van die verhalen waarvan een ander misschien niet meteen ziet hoe bijzonder het is. Met een frisse blik en een goede dosis humor vind ik het heerlijk om het kleine schoon te ontdekken en dit uit te vergroten zodat iedereen ervan kan genieten. Emotie en passie zijn dan ook begrippen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Want dat maakt elk verhaal uniek.

Wil je meer films zien en weten wat het voor jou betekent om mij als trouwvideograaf te hebben? Ga dan naar www.aurumfilms.nl

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
850 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik vraag een aanbetaling van 25% bij akkoord op de offerte. Het resterende bedrag wordt direct na de trouwdag gefactureerd. Je hebt dan 14 dagen om dit over te maken. Betalingsopties: Betaalverzoek, overmaken, pinnen, PayPal.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Aurum Films

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5616 BJ

Wij zitten in de ruimte van lab twaalf

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact