11

Omschrijving van het bedrijf

De mooiste dag uit jullie leven vier je bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over de perfecte plek met sfeervolle trouwzalen, buitenlocaties, voortreffelijke catering en een uitgebreid entertainmentaanbod voor een onvergetelijk trouwfeest. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise!

Als aanstaand bruidspaar willen jullie natuurlijk graag weten hoe een trouwdag bij Beachclub Sunrise eruit kan zien. Uiteraard kan alles naar eigen wensen worden aangepast. Willen jullie liever niet de kopzorgen maar wel een perfect verzorgde trouwdag? Onze weddingplanner staat voor julie klaar om deze grote dag tot in de puntjes voor te bereiden!

Onze zalen

Zaal Sunrise

De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen, aangezien de zaal ruimte biedt voor 450 personen.

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een bedrijfspresentatie. Door de Oosterse sferen waant u zich in een andere wereld. In de loungebanken kunt u rustig genieten van een presentatie. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij u uitkijkt over het water. De zaal is te boeken voor gezelschappen tot 150 personen.

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt uw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet u van een hapje en een drankje. Net zoals Zaal Sunset is deze zaal beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme
borrel, ceremonie of barbecue. Valt het weer op de dag zelf een beetje tegen? De Buddha Lounge is overdekt
met een groot tentdoek. In de Buddha Lounge kunnen maar liefst 80 gasten worden ontvangen.

Ponton

Het ponton is ideaal voor een zwoele zomeravond. Een schitterend uitzicht over het spiegelende water, een bar in de kapteinshut en
vele kleurrijke kussens maken het ponton tot de meest originele locatie voor een borrel, een klein feestje of een ceremonie.

Trouwspiratie

Op zondag 27 oktober 2019 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur. 

Organiseren en inspireren

Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook onze weddingpartners aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Beleven en genieten

Uiteraard is er ook de mogelijkheid te genieten van een heerlijk drankje zodat jullie de inspiratie direct om kunnen zetten in plannen! Alle dames van kantoor zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en extra inspiratie op te doen.

Wij zien jullie graag op 27 oktober 2019, bij Beachclub Sunrise!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
 • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

  1000
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?

  Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
 • Heeft u eigen catering beschikbaar?

  Inclusief catering
 • Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?

  2:00
 • Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?

  Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
 • Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?

  Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
 • Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?

  Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
 • Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?

  Strandbruiloft, In de natuur
 • Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?

  Ceremonie Locatie
 • Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?

  Ja
 • Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?

  Nee
 • Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?

  0

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 reviews
Door jeff5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het was echt een supermooie ervaring die wij nooit zullen vergeten! Het personeel was echt geweldig, alle gasten waren er zeer over te spreken! Het avondfeest verliep ook heel goed, een polonaise waarbij bijna iedereen mee doet is altijd een goed teken. Het fotohokje van "lachjelens" was ook een groot succes onder onze gasten. Super dag gehad!
Misbruik rapporteren
Door roy3
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Jullie waren een centraal onderdeel van onze geweldige dag! Alles was compleet uitgewerkt. Wij hebben op onze speciale dag helemaal nergens aan te hoeven denken, het enige wat wij moesten doen is genieten. Wij hebben uitsluitend goede reacties gehad over de locatie, het personeel en het eten. Het was allemaal geweldig. Vooral zo door gaan, jullie zijn een excellent team op een prachtige locatie!
Misbruik rapporteren
Door steffi5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Een echte toplocatie om je bruiloft te houden! Wij hebben afgelopen Zaterdag ons feest gehad en het was echt super. Een prachtige zaal, ook het dakterras was geweldig. Het eten was helemaal top, ook was de bediening perfect! Een absolute aanrader!
Misbruik rapporteren
Door ibiza3
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Met de hulp van de medewerkers van Beach Club Sunrise hebben wij afgelopen 25 Mei een geweldige middag gehad op de Buddha lounge. De lounge heeft een leuke aankleding met een buitengewoon vriendelijke,leuke en flexibele staf. Alles was zorgvuldig voorbereid en liep gesmeerd. Wij kijken nu al enorm uit naar ons feest in de Sunset zaal over drie weken.
Misbruik rapporteren
Door arthur10
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Allereerst willen wij op deze manier de medewerkers van Beachclub Sunrise enorm bedanken voor de geweldige service en bijzondere gastvriendelijkheid naar ons en al onze gasten, complimenten! Het was van het begin tot aan het eind een geweldige dag! Dit heeft allemaal bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor zowel ons als de gasten. Alles was tot in den treure voorbereid en de gasten spreken ondertussen nog steeds over de geweldige dag! De bediening en manager hadden exact door wat er allemaal gebeuren moest en niemand is ook maar iets tekort gekomen. WIj willen Rilaina Brox en Simone graag nog even extra bedanken voor hun fantastische inzet en tips. Dankzij hen hebben wij een extrem mooie middag gehad met een overheerlijke ontvangstborrel, bruidstaart en barbecue, ook het avondfeest was ongeëvenaard. Enorm bedankt en zeker weten tot een volgende keer!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Fifth NRE
De beste trouwlocaties van Eindhoven!

Adres van Beachclub Sunrise in Noord-Brabant:

Ekkersweijer 3 5681 Best
 • #Buitenplaats
 • #Terras
 • #Tent of Overkapping
 • #Dansvloer
 • #Parkeren
 • #Kinder speelplaats
 • #Toegang Mindervaliden
 • #Inclusief catering
 • #Betaalbaar
 • #Strandbruiloft
 • #In de natuur
 • #Ceremonie Locatie