Cocody

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cocody

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

U zoekt voor uw bruiloft de mooiste trouwlocatie? Deze hebben wij gegarandeerd voor u. Maar wat bieden wij u?

Wij hebben een prachtig pand aan het water met sfeervol ingerichte feestzalen voor uw bruiloft, receptie, bruidsdiner en feestavond. Onze zalen bieden ruime privé terrassen gelegen aan het water en zijn ten alle tijden geschikt. Zelfs wanneer het weer minder mooi is dan gehoopt.

Geniet samen met uw partner, familie en vrienden van een onvergetelijke dag op de mooiste trouwlocatie van Brabant. En laat de volledige organisatie gedurende de dag maar aan ons over.

Buiten trouwen

U kunt er zelfs voor kiezen om op onze romantische vlonder uw huwelijksmoment te laten voltrekken aangezien wij zijn benoemd tot officiële trouwlocatie van gemeente Geldrop-Mierlo. Bij Cocody kunt u buiten trouwen met een geweldig uitzicht in het bijzijn van uw familie en vrienden.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe mooi wij gelegen zijn? Kom vrijblijvend een keer langs en laat u verrassen. Wij verzoeken u wel vriendelijk om hierover eerst contact met ons op te nemen. 

Meningen over Cocody

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
quasim
Door quasim
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij waren heel blij met onze trouwlocatie. De gesprekken tussen ons en de eigenaren was vanaf het begin eerlijk vriendelijk en duidelijk. Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat de eigenaren voor veel dingen open staan. De locatie is eentje met een heel gezellige en informele sfeer waar iedereen zich aan hun beloftes houdt. Alles paste binnen ons budget daar er geen verrassingen waren, ook erg fijn. We hebben veel complimenten gehad over het heerlijke eten en de vriendelijke medewerkers op de locatie. De eigenaren hadden alles tot in detail uitgewerkt en zijn erg betrokken met het proces. Een absolute aanrader!
Misbruik rapporteren
chrisnancy
Door Chris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Uiterst flexibel en buitengewoon leuke mensen om mee samen te mogen werken, zeker nog weer eens een feestje waard!
Misbruik rapporteren
eefke
Door Eefke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
In één woord: super! Wij hadden een prachtige ceremonie onder een prieel op een vlonder aan het water. Het personeel is geweldig en weet heel goed hoe je een knalfeest organiseert! De eigenaren waren ook geweldig, ze wisten precies op welke wijze zij de puntjes op de I konden zetten. Het eten was ook heerlijk; simpelweg de mooiste zaal van Nederland
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5663 PL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact