BestDayEver Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

BestDayEver Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.195 €

Zoek je een bruidsfotograaf die vrolijke, spontane en ongedwongen foto's van je bruiloft maakt? Leuk dat je me hebt gevonden! Ik leg je bruiloft perfect vast precies zoals het is, zonder dingen in scene te zetten en ben onopvallend aanwezig. Mijn stijl is journalistiek, kleurrijk en uitbundig.

Ik werk met één enkel pakket vanaf 6 uur fotografie. Bij elke bruiloft lever ik een stijlvol trouwalbum als tastbare herinnering. Kijk op mijn website voor meer informatie, een uitgebreide portfolio en de recente bruiloften die ik heb vastgelegd. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.195 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overboeking na inzage foto's
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over BestDayEver Fotografie

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
pijlen3
Door wiep
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoekt u een fotograaf wij kunnen Teun van harte aanbevelen.Je ziet hem niet en hoort hem niet maar pakt op de juiste momenten de camera. Met als resultaat schitterende foto,s leuke en hylarische momenten worden op het juiste moment vastgelegd.

Teun is makkelijk in omgang en zeer relaxed, het heeft ons een schitterend album opgeleverd van onze trouwdag op het strand.

Misbruik rapporteren
mirte&joost
Door Mirte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kunnen Teun echt aan iedereen aanraden! Hij heeft onze bruiloft gefotografeerd en de foto's zijn echt fantastisch geworden. We kregen ze al direct na onze vakantie (10 dagen) en vóór onze vakantie stuurde Teun alvast 20 mooie foto's die we meteen met vrienden en familie konden delen. Wij hebben Teun uitgekozen omdat hij uit de buurt kwam, omdat hij een vaste en eerlijke prijs hanteerde voor een hele dag en omdat hij meteen bij het eerste gesprek thuis heel relaxed en vriendelijk overkwam op ons. Dit sprak ons meteen aan. Op de dag zelf was Teun op de perfecte manier aanwezig. Grappig en aan het woord wanneer het moest (bijv. tijdens de fotosessie om wat tips te geven) maar ook geheel onopvallend als dat vereist was (bijv. tijdens het lopen door het gangpad, het openen van de deur bij ouders thuis etc.). Pas achteraf op de film zien we waar Teun op bepaalde momenten stond, op de dag zelf hebben we hier niets van gemerkt. Kortom, Teun is een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
gerrieke&zegert
Door Gerrieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het lezen van de website wekte onze nieuwsgierigheid op. Dit leek een fotograaf die precies bij ons paste. Na het eerste kennismakingsgesprek klikte het en nu kijken we terug op een trouwdag met een trouwreportage die we vol trots aan onze familie en vrienden laten zien. Ondanks dat we beiden niet van foto's van onszelf houden staan we ongedwongen en spontaan op de foto's. Het fotomoment was echt leuk!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1824 GE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact