Maryla Fossen Bruidsfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Maryla Fossen Bruidsfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie lovestory, verteld met beelden.

Dat is wat we doen...waar we voor staan & waar we voor gaan! Het is onze missie om op jullie trouwdag voortdurend op zoek te gaan naar bijzondere momenten, deze vast te leggen en jullie te volgen in het schrijven van het verhaal van jullie trouwdag! Maar behalve momenten, zijn we ook altijd op zoek naar bijzonder licht en creatieve composities vaak vanuit onverwachte standpunten.

Meningen over Maryla Fossen Bruidsfotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
anneliesoverbeek
Door Annelies
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marcel en Maryla vullen elkaar perfect aan. De foto's zijn uniek. Ze hebben ieder voor zich een eigen stijl en die combinatie is werkelijk briljant samen. Ze zijn gezellig in de omgang, betrekken op bepaalde momenten de gasten bij de foto en krijgen daardoor de interactie goed op de gevoelige plaat, maar op andere momenten merk je niet dat ze er zijn. Op de juiste momenten nemen ze de regie waardoor er in korte tijd veel bereikt kan worden, en op bruiloften is de tijd altijd schaars, dus dat is een heel positief punt. Het gebruik van kadering door de omgeving maakt dat de foto's intiem zijn. Zie de portfolio

Wij waren echt super tevreden, en na de sneak preview (de eerste 25 foto's) kunnen we helemaal niet meer wachten op de rest!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1822 LG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact