23

Omschrijving

Staan jullie ook in de startblokken om te gaan trouwen?

Jullie bruiloft is uniek en een ervaring om nooit te vergeten. Het vastleggen van deze dag door een gediplomeerd en internationaal award winnende fotograaf die oog heeft voor detail en de spontane momenten is een waardevolle keuze. Jullie zoeken daarom een goede fotograaf voor een redelijke prijs, want jullie dag is al kostbaar genoeg. Corali Photography is daarom de juiste keuze met passie voor haar vak.

Onopvallend aanwezig

Jullie staan centraal op deze dag. Als fotograaf blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond om de spontane momenten vast te kunnen leggen, maar vooral op de juiste plek op de juiste timing om geen speciaal moment te missen. Tijdens de fotoshoot zal ik wat meer aanwijzingen en sturing geven, maar ongedwongen foto’s met een persoonlijke touch blijven het doel.

Just a Click!

Omdat ik de hele dag bij jullie aanwezig zal zijn vind ik het erg belangrijk dat er een klik is. Graag heb ik daarom van te voren een gratis en vrijlijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken en mijn portfolio te komen inzien.

Zijn jullie benieuwd naar mijn werkwijze en prijzen klik dan even op mijn website voor verdere info en mochten jullie nog vragen hebben dan mogen jullie me natuurlijk altijd contacten!

Graag tot ziens!

Corali Evegroen

Corali Photography

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  4 uur fotografie vanaf € 750,00 incl. album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Bankoverschrijving
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Op jullie huwelijksdag gebeuren er soms dingen die je niet van te voren kan voorspellen. Soms komen zelfs bewoners ons uitnodigen om een fotosessie bij hun in de tuin of een prachtige houten schuur te komen doen, Dit is me al 2 keer is overkomen, hoe gaaf is dat!!! Natuurlijk is het dan goed om een ervaren vakfotograaf te hebben die op elke situatie kan inspelen en flexibel is, zodat dit tot unieke foto's kan leiden!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Vakfotograaf gespecialiseerd in huwelijksreportages
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Na ongeveer 3 tot 4 weken na jullie huwelijk ontvangen jullie de usb stick met de foto's en een eerste opzet voor jullie trouwalbum, waarin jullie natuurlijk zelf wijzigingen kunnen aanbrengen!

Reviews (13)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 13 meningen
Door anne.2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Corali, Bedankt! Je hebt echt de tijd genomen voor ons en luisterde goed naar onze wensen. De foto´s zijn dan ook super mooi geworden!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Corali is een onwijs professionele, geduldige en zeer vriendelijke fotografe. Zij kan zich goed verplaatsen in de wensen en karakters van de klant, wat je 100% terug ziet op de foto´s. Wij zijn getrouwd op 28 mei 2016 en ontvingen al naar 4 weken een prachtig album. Zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door joop
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Corali is heel aardig en heeft prachtige foto´s gemaakt. Ze was bescheiden op de achtergrond aanwezig, maar had ondertussen alles in de gaten in het grote gezelschap!

Misbruik rapporteren
Door joyce&rene
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Corali Photography is zeker een aanrader! Top fotografe die ieder belangrijk moment perfect weet vast te leggen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Corali heeft geweldig werk geleverd op onze bruiloft. We waren vrij laat met het regelen van een fotograaf voor onze bruiloft, maar gelukkig was ze nog beschikbaar. Corali kwam bij ons thuis om alles te bespreken en was zeer professioneel en prettig in de omgang. Het voelde direct goed en niet opdringerig, ook luisterde ze goed naar onze wensen en, het belangrijkste, hebben we nu mooie professionele foto´s voor een redelijke prijs. We zijn zeer tevreden!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Corali Photography
Zo sta je altijd mooi op de trouwfoto's: 5 gouden tips!

Adres van Corali Photography in Zuid-Holland:

De Wacht 11a 3295 KB 's-Gravendeel +31 652524321
 • #Betaalbaar