LVF Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

LVF Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.250 €

Geweldig, je gaat trouwen en bent op zoek naar een fotograaf. De juiste fotograaf! Pick me! :)

Bekijk mijn foto’s. Dan krijg je een beeld van wie ik ben en wat ik te bieden heb. Omdat ik fotograferen van bruiloften zo vreselijk leuk vind, kan ik er moeiteloos en met volledig toewijding voor je zijn. Behalve trouwfotograaf ben ik ook portretfotograaf. Daarmee krijg je net iets meer ‘fotograaf’ dan je misschien verwacht.

In mijn fotografie zit mijn ziel, kan je zien we ik ben. Ik houd van mooie beelden, kijk graag naar mensen, ben steeds op zoek naar emoties en bijzondere momenten. Ik zie waarin jij je onderscheidt, het persoonlijke, wat jou karakteriseert. Ik zet niets in scene. Mijn fotografie is zoals het is, echt. Terwijl jij bezig bent met je gasten, met je trouwpartner, breng ik jouw trouwdag ongemerkt in beeld. Met een glimlach uiteraard. Dat is hoe ik werk…

Mail, bel, app mij…

Daar begint het mee, laat mij via het formulier of via mijn website weten dat je belangstelling hebt. Ik reageer binnen een dag. Je ontvangt dan tevens een keurig verzorgde PDF met nog meer informatie en foto’s. Laat ook weten waar je gedachten naar uit gaan. Ik denk graag mee met je mee.

Let’s meet!

Vrijblijvend elkaar ontmoeten in Amsterdam of omgeving, graag! Kan ook via Skype, maar in levenden lijve is natuurlijk fijner. Je kunt dan ook mijn prachtige handgemaakte albums zien.

SAY YES!, tegen mij dan… :)

Blij geworden van alle foto’s, energie, toewijding en enthousiasme? Just say yes! Dan leg ik de datum vast.

Uniek in de wereld! MOOI WEER GARANTIE™

Wat?...ja...dat lees je goed. Ik geef gewoon mooi weer garantie! Hoe dan?

Simpel, als het de hele dag regent en wij niet naar buiten kunnen voor jullie loveshoot en/of jullie moeten binnen jullie ceremonie doen, omdat het regent...dan krijgen jullie van mij €100 euro korting.

Ik schiet meer dan 30 bruiloften per jaar en tot op heden is er nog niet eentje in het water gevallen. Ik durf dit gewoon met jullie aan

En vergeet niet even te kijken op mijn lvfphotography.com

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.250 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling bij boeking van €500 De rest komt na de bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over LVF Photography

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
annez_40
Door Anne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn in 2017 getrouwd. In 2016 begon onze zoektocht naar een fotograaf. Lyan zijn kleurige en sprekende foto’s sprongen er tussen al die fotografen tussenuit. We hebben toen op een mooie dag kennisgemaakt met Lyan. Dat voelde meteen goed! Hij liet ons op ons gemak voelen, dacht mee, was oprecht geïnteresseerd in ons en was super enthousiast om onze mooie dag te gaan fotograferen.

Op de dag zelf ging hij respectvol, lief, grappig, enthousiast en warm om met onze dag, met ons en  met het maken van de foto’s. Maar bovenal was het gewoon ontzettend tof om Lyan niet alleen als fotograaf maar ook als gast er bij te hebben. Hij blend moeiteloos tussen de gasten, gaf de liefde die hij voelde op onze dag ook terug aan ons en de gasten en weet alles supermooi en kleurig vast te leggen op de foto’s.

Nu meer dan twee jaar later kijken we nog steeds zo terug op het feit dat Lyan bij onze bruiloft de fotograaf was. We hebben een prachtig fotoalbum waar we regelmatig nog in kijken en de mooiste momenten van onze dag in staan vastgelegd. Daarnaast kunnen we ook nog verdwalen in de kleurrijke liefdevolle digitale foto’s. Dat zijn er veel!

Ben je op zoek naar een uitstekende fotograaf voor op jouw bruiloft? Wil je een super leuke, toffe, grappige gozer die zijn vak verstaat en waarvan iedereen denkt dat hij ook gewoon een gast is op je bruiloft, stop dan met zoeken. Denk niet verder na, neem contact met hem op. Wij weten zeker dat je geen spijt zal krijgen.  

Anne en Vincent

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1077 LK

Vlakbij station Zuid-WTC, Afslag RAI of Amsterdam-Zuid

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact