Fey

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Fey

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Als startende filmmaker (oorspronkelijk werkzaam in de filmindustrie) ben ik altijd geïnteresseerd in het vertellen van verhalen op een visueel aantrekkelijke manier. Voor bruiloften en evenementen zorg ik ervoor dat ik alle elementen verzamel om een verhaal te vertellen: van de grote momenten tot de kleine details.

Mijn specialiteit is het beeldend vastleggen van gelegenheden, daarom biedt ik op dit moment uitsluitend "weddingclips" aan. Dit zijn korte video's (3-6 minuten) waarin ik op cinematografische wijze een montage van jullie speciale dag op muziek maak. Voor de stijl van de video laat ik me leiden door de wensen van het bruidspaar, want elke bruiloft is uniek en dat moet zeker terug te zien zijn in de weddingclip!

Ik biedt hierdoor helaas geen registratie van speeches aan. Doordat ik geen audio apparatuur bij me draag kan ik me vrij bewegen en de mooiste plaatjes maken. Ook kan ik op deze manier een zeer betaalbare prijs hanteren; voor stellen die de kosten laag willen houden maar wel een kwalitatief visueel aandenken willen hebben van de bruiloft.

Mochten jullie wel graag een volle registratie willen hebben van de speeches en vows kunnen we hierover altijd in gesprek gaan, en kan ik voor jullie binnen mijn netwerk zoeken naar een kwalitatieve leverancier. 
Ook een second shooter hoort bij de uitbreidingsopties; zo kan ik samen met een shootingpartner ervoor zorgen dat we geen moment missen en bijvoorbeeld zowel bij de bruidegom als bij de bruid aanwezig kunnen zijn voor het vastleggen van het "aankleedmoment".

Neem gerust (geheel vrijblijvend) contact met mij op als jullie vragen hebben of uitgebreid jullie opties willen bespreken.
Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen!

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Fey

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact