Bladconfetti

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bladconfetti

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bladconfetti, een natuurproduct met een twist!

Vrolijk, natuurlijk en passend bij jullie bruiloft. Niet alleen jullie relatie is duurzaam, onze verpakkingsmaterialen zijn dat ook! En, je kunt verschillende producten helemaal laten aansluiten bij de stijl van jullie dag.

Op de twist kun je je eigen logo, naam of ander idee laten zetten. Deze rondjes bedrukken we met natuurlijke inkt. Wat ook top is, is dat ze bij de locatie heel blij worden van deze confetti: het geeft geen vlekken en binnen 4 tot 5 dagen is het terug in de natuur.

Rozenblaadjes en bellenblaas kunnen vlekken geven, rijstkorrels zorgen voor valgevaar en niet biologisch afbreekbare confetti van papier of glitterplastic is ontzettend lastig om op te ruimen. Met Bladconfetti heb je nergens last van: ongevaarlijk, natuurlijk, geen kans op boetes, blije feestlocatiehouders en natuurlijk gepersonaliseerd!

De kratjes worden gemaakt in een sociale werkplaats. Op deze werkplek kunnen de mensen hun talent en creativiteit gebruiken. Wij zijn blij en trots dat zij deze mooie producten voor ons willen maken! Bladconfetti: handgemaakt, persoonlijk, natuurlijk en feestelijk moment op jullie grote dag!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Levering
Wat zijn de openingstijden?
Maandag tot met Vrijdag 9:00 tot 17:30
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Bladconfetti

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact