Met liefde geregeld

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Met liefde geregeld

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Creatief, openminded, laagdrempelig, gezellig, professioneel, vol ideeën, spontaan, actief, authentiek en altijd in voor nieuwe dingen; dat zijn wij!

Wij vinden het belangrijk dat de voorbereidingen voor jullie net zo’n feestje zijn als de dag zelf! Jullie hebben de wensen en ideeën en wij realiseren dat. We vinden het fijn om nauw met jullie samen te werken en een band op te bouwen, zo kunnen jullie er op vertrouwen dat wij met onze creativiteit, professionaliteit en ons netwerk jullie wensen vertalen naar een goed geregelde en gestylde dag om nooit te vergeten. Alles wat jullie dan nog hoeven te doen is ontspannen en vooral genieten. Wij doen alles op zo’n manier dat jullie grote dag fantastisch wordt én alles wordt natuurlijk met liefde geregeld.

Of je nu trouwt op een van onze mooie locaties of op een andere locatie, wij helpen jullie met liefde om van jullie bruiloft een geweldige dag te maken. Planning van ‘save the date’ tot huwelijksnacht, styling waar jullie van dromen, een totaal onbezorgde dag met ons als ceremoniemeesters en tips & tricks om jullie huwelijk helemaal zelf tot een succes te brengen. Wij bieden het allemaal aan. Los van elkaar of gecombineerd, alles mag en alles kan. Het is jullie feestje!

Wat maakt onze diensten anders dan die van een andere weddingplanner/stylist? Wij doen alles samen! We bundelen onze krachten, brainstormen samen om tot de leukste ideeën te komen, voeren samen de gesprekken, zien samen zo veel meer dan één persoon en werken samen goed, snel en efficiënt en daarmee zijn we meteen lief voor jullie budget!

Benieuwd wat we voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Ga dan naar onze website en neem snel contact met ons op!

www.metliefdegeregeld.nl

info@metliefdegeregeld.nl

 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Met liefde geregeld

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
alkmaar
Door m
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Merel en Sanny hebben de styling gedaan van de cultuurkoepel in Heiloo. En hoe Ze hebben het fantastisch gedaan! Onze dag is nog mooier geworden door Merle en Sanny. Onze complimenten!

Misbruik rapporteren
sylvana3
Door Sylvana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Merle & Sanny leveren top werk! Alles viel heel mooi op zijn plaats, net een droom! We hebben enorm genoten van onze dag en de locatie. Ook hebben we veel complimenten mogen ontvangen over de romantische aankleding! Zeker zouden wij Merle & Sanny aanbevelen.
Misbruik rapporteren
chloeerik123
Door Chloe
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We waren meer dan tevreden met Merle & Sanny en de manier waarop zij onze bruiloft geplanned/gestyled en verzorgd hebben. Ook zouden wij ze aanraden om ze als ceremoniemeester in te huren! Mede dankzij deze topdames hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Ik raad ze zeekr aan bij iedereen! Merle & Sanny heel erg bedankt! Liefs Chloe en Erik
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact