Bode Lux

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bode Lux

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 249 €
  • Bedrijfskenmerk: De meest praktische trouwauto

DODGERAMTROUWAUTO.NL

Wij zijn Bode Lux, verhuurder van de stoere, witte Dodge Ram 1500 met de luxueuze Longhorn uitvoering én bezorger van een glimlach. We verhuren de trouwauto met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin we ons dienstbaar opstellen.

Dit unieke en stoere exemplaar is de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche;
– We komen vrijwel overal. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk.
– We hebben een aantal praktische oplossingen in de cabine verwerkt.
– Dit witte exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage.

Wilt u ook in deze imposante trouwauto voor komen rijden? Contacteer ons en ontdek wat er voor u mogelijk is. Doe vooral een datumcheck en reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen voor onze populaire trouwauto!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
249 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
De meest praktische trouwauto
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per bank betalen. Vraag naar de voorwaarden.
Stelt u vervoer beschikbaar?
Luxe auto´s, Sport auto´s, Anders
Is de prijs inclusief chauffeur?
Chauffeur inclusief
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2022
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Pools, Nederlands

Meningen over Bode Lux

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
lisnne_meindertsma
Door Lisanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Donderdag 14 september was het dan zover. Onze grote dag! En wat was het spannend! Na een lange rit stond Johan al een half uur van te voren vooraan in het dorp te wachten.  Hij bleef ontzettend kalm toen de vertrektijden uitliepen. 

In de auto werd keurig rekening gehouden met onze wensen en behoeften. Er was zelfs een noodpakketje aanwezig in de auto. Een pakje zakdoeken voor emotionele momenten , een flesje water , deo voor het angstzweet 🤣 prachtig!

Tijdens de rit was hij ontzettend vriendelijk. En we voelden ons dan ook erg op ons gemak. Hij heeft ons met enige haast maar veilig naar al onze bestemmingen gebracht. 

Kortom Bodelux is een enorme aanrader. We willen je dan ook nogmaals bedanken.

Vriendelijke groeten, 

Sjanne en Lisanne 

Misbruik rapporteren
robina.rahman
Door Robina
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Bodelux is echt een aanrader! Wij trouwden 7 juli 2023 op het strand. Met deze stoere, mooie Dodge Ram was het zelfs mogelijk om over het strand te rijden op deze prachtige en warme zomerdag! Heel gaaf! Wat een geweldige ervaring! Ook als je niet perse een stoere auto wilt, is dit een hele mooie auto. Echt even iets anders en origineel. 

Het contact met Johan verliep heel fijn en proffesioneel. Vantevoren hadden wij al veel contact. Er werd heel goed meegedacht. We hoefden ons nergens zorgen over te maken, terwijl het best een spannend idee was dat we op het strand zouden rijden. Alle afspraken werden goed nagekomen. Alles is mogelijk. Wij hadden gekozen voor gepersonaliseerde nummerplaten, heel leuk als aandenken. Er staat een vaasje met water voor het trouwboeket, flesjes water, onze eigen muziek, noem maar op!

Op de dag zelf was Johan niet alleen onze chauffeur, maar onze steun en toeverlaat. Ontzettend rustig, vriendelijk, behulpzaam, professioneel en geduldig. We kregen zelfs nog een cadeautje na afloop.

Johan, bedankt voor alles! Onze trouwdag zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jou! Kortom, Bodelux krijgt van ons een 10+!

Liefs,

Dimitar en Robina

Misbruik rapporteren
m-meeuwsen
Door Mitchel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op vrijdag 2 juni 2023 was het zo ver, onze trouwdag! Wij wilden graag een stoere trouwauto en kwamen uit bij deze prachtige Dodge Ram van Johan van Bode Lux. Johan nam al snel contact met ons op nadat wij onze interesse kenbaar hadden gemaakt. De afspraken waren vooraf duidelijk gemaakt en deze kwam Johan keurig na. De prachtige Dodge Ram stond precies op tijd voor de deur en bracht ons naar onze trouwlocatie. Johan was correct en vriendelijk en stelde ons op ons gemak. Kortom: zoek je een stoere trouwauto en een betrouwbare bestuurder? Boek dan zeker deze Dodge Ram!

Groet Joy & Mitchel 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2718JA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact