Trouwauto's route 66

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwauto's route 66

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Waarom kiezen voor Trouwauto's Route 66?

Een echte Amerikaanse oldtimer als trouwauto? Dan moet je wel een fan van de jaren ’50, rock ‘n’ roll, leren jacks & vetkuiven zijn! Met onze auto's voel je je net zo cool als The Fonz uit Happy Days en word je met je aanstaande relaxed naar het stadhuis, de fotoshoot en feestlocatie gebracht.

Wat is er zo bijzonder aan Amerikaans trouwvervoer? 
- Comfort
- Oogverblindend mooi
- Geweldige rondingen in het koetswerk
- Passend bij elke kleur jurk en iedere bruiloft

Buick Special Convertible uit 1958 rood met wit en leder rode interieur , zeer speciaal en geschikt als blikvanger op een mooie dag met het dak open , heerlijk onderweg naar het stadhuis of andere locatie. Deze auto heeft een heerlijke 'drive' over mooie landwegen , asfaltwegen en snelwegen , deze auto blijft heerlijk rijden ongeacht waar hij rijdt en op welk tempo. Dit is echt een auto die met zijn looks het bekijks trekt en automatisch alle fotografen jullie kant op lonkt.

Cadillac DeVille uit 1951 parelmoer wit , met grijs stoffen interieur , een van de weinige auto's in Nederland die zo mooi en waanzinnig nieuw oogt. De auto rijdt heel rustig en is een echte cruiser. De auto heeft een super oogverblindende parelmoer lak en heeft mooie white-walls onder de auto zitten. Alles werkt en deze auto geeft het gevoel dat jullie mooiste dag bekroont wordt met deze auto en het ja-woord. Deze mooie 3 deurs geeft het gevoel dat de body extreem lang is en de grote portieren jullie uitnodigen om plaats te nemen.

Chevrolet uit 1932 uitvoering Rat Rod , voor de echte durfal: achter in zittend in de 'kofferbak' uitgevoerd met stoffen rode interieur. Verroest uiterlijk , is voorzien van Club Havana-logo achterop de auto (de rum uit Cuba) , op de deuren staat ons logo met daarboven: "Get your kicks on Route 66". Op een side step aan de bestuurderskant is vast gemonteerd een Amerikaanse tang.

Bentley Continental GTC uit 2007 deze donkerblauwe Bentley cabrio met witte kalfslederen bekleding is een hele exclusieve en chique auto voor een mooie dag. De auto heeft klasse, een geweldig koetswerk en oogt Amerikaans, maar rijdt Engels, dus soepel, “smooth” en heeft een heel comfortabele zit. Voor alle weersomstandigheden is dit een ideale auto. Onze representatieve chauffeur staat voor jullie klaar naar welke locatie ook. Voor deze auto hebben wij tarieven op maat.

Cadillac Series 62 Convertible uit 1941 onze schitterende zwarte Cadillac oogt heel romantisch door de grote lederen banken en mooie notenhouten dashboard. Dit type auto is zeer zeldzaam in Europa en er rijden er slechts een paar van rond. De mooie stoffen kap zorgt er tevens voor dat jullie eventueel droog zitten tijdens een regenbui. De auto heeft mooie grote white-wall wielen met een rode velg welke het plaatje zeer geliefd maken. Voor deze auto geldt: zien is belevenis.

" Get your kicks on route 66 "

Meningen over Trouwauto's route 66

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2292 JB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact