123 Trouwauto

Top
leverancier
 • Prijsklasse Midden
 • Website

Welkom bij 123Trouwauto, de specialist op het gebied van verhuur van trouwauto's. Bij ons bent u op het juiste adres voor exclusieve trouwauto's, riante trouwbussen en volgvervoer. Onze trouwauto's verkeren in absolute nieuwstaat. Onze jarenlange ervaring met, en onze passie voor trouwvervoer staan garant voor een onvergetelijke trouwdag (zie de reacties in het gastenboek). Onze trouwauto's zijn uiteraard ook beschikbaar voor jubilea, verjaardagen en andere speciale gebeurtenissen.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 5 reviews
Door Linda_Patrick
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij 123Trouwauto. De chauffeur (Karel) was op tijd bij het huis, en iedereen die langs reed, wilde de mooie Excaliber bewonderen en natuurlijk even op de foto nemen. Voor de dag was Karel ook op alles voorbereid: er lag een flesje water klaar, pepermuntjes en toen het bandje van mijn jurk in mijn nek telkens los ging, had hij zelfs nog een veiligheidsspeld klaar liggen. Tijdens de fotoshoot was het heel erg koud en daar had onze chauffeur ook aan gedacht. Ik kreeg telkens een deken om me heen tussen de foto’s door. Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen, we hebben echt een topdag gehad!

Patrick & Linda

Misbruik rapporteren
Door Lesly
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De avond voor onze bruiloft kregen wij het telefoontje wat je eigenlijk niet wil hebben. Onze Mustang was erg beschadigd. Echter hoe jullie het hebben opgelost was fantastisch! We kregen de klassieke Mustang. Misschien was deze stiekem nog wel gaver!
De dag zelf was fantastisch! Jan hielp waar hij kon, met in en uit stappen, maar ook met de foto’s maken. Hij had zelfs een flesje water en wat lekkere snoepjes mee in de auto.
In overleg kon ook mijn oom (ernstig Mustang fan) ons het laatste stuk naar de trouwlocatie rijden. Kortom beter kon niet. Wij willen 123Trouwauto nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van onze fantastische dag!

Arjan en Leslie van Geest

Misbruik rapporteren
Door laradaniel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf het eerste moment dat we de Mustang op een trouwbeurs zagen, wisten we dat deze auto onze trouwauto moest worden. Meteen de datum dan ook maar vast laten zetten. En mede dankzij de Mustang en Karel was vrijdag 3 augustus de beste dag van ons leven. Een top auto en een top chauffeur. De bandjes van mijn jurk waren een ramp en schoten steeds los, maar Karel heeft ze deskundig vast gezet en zo menig foto gered. Mijn neefje vond het geweldig dat hij naar het hotel mee mocht rijden.
Karel en 123Trouwauto bedankt voor alles en we raden jullie zeker aan bij alle toekomstige bruidsparen.

Groetjes Daniël en Lara van Klaveren.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze trouwauto's worden gemiddeld tussen 6 en 24 maanden voor de trouwdag gereserveerd. De aanbetaling wordt binnen 7 dagen na boeking voldaan. Het restantbedrag wordt voorafgaande per bank, of op de dag zelf contant voldaan.
Stelt u vervoer beschikbaar?
Luxe auto´s, Klassieke auto´s, Sport auto´s, Anders
Is de prijs inclusief chauffeur?
Chauffeur inclusief, Zonder chauffeur
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
Wat zijn uw tarieven?
Vanaf €295,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bij een showroombezoek aan 123Trouwauto laten wij niet enkel de trouwauto's zien. Minstens zo belangrijk vinden wij het om onze expertise met betrekking tot de dagplanning te delen met ieder bruidspaar. Wij maken een trouwdag mee vanaf het moment van ophalen van de bruidegom, tot het vervoer naar de eindlocatie. Graag stellen wij samen met een bruidspaar een goede dagplanning op!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 2676 BC
Gerelateerde tags:
 • Vervoer bruidspaar
 • Midden
 • Luxe auto´s
 • Klassieke auto´s
 • Sport auto´s
 • Chauffeur inclusief
 • Zonder chauffeur