123 Trouwauto

Ga naar het gesprek Meer Informatie

123 Trouwauto

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 295 €

Bij jullie grote dag hoort natuurlijk een trouwauto die bij dit perfecte plaatje past! Maak een entrée in stijl in één van de exclusieve trouwauto´s of bussen van 123Trouwauto. Jarenlange ervaring en vele gelukkige bruidsparen zijn de getuige van hoogstaande service en kwaliteit. Één ding is zeker: met een trouwauto van 123Trouwauto zullen jullie een absoluut verpletterende eerste indruk maken!

Niet alleen een trouwauto...

Als jullie kiezen voor een trouwauto van 123Trouauto, dan kies je niet alleen voor een trouwauto met chauffeur. 123Trouwauto stelt zich op als echte gastheer en zorgt ervoor dat jullie een zorgeloze en onvergetelijke dag zullen hebben. Het team van 123Trouwauto zal meedenken met jullie wensen, maar ook met de dagplanning en taken van bijvoorbeeld de fotograaf en de ceremoniemeester, om ervoor te zorgen dat alles soepel zal voorlopen. Één ding is zeker: een unieke dag verdient ook een unieke auto! 123Trouwauto zal ervoor zorgen dat jullie chauffeur ruim op tijd aanweizg zal zijn in een schitterende auto die in uitstekende staat verkeert. Het is belangrijk dat het plaatje compleet is en dat niet alleen de auto er geweldig uit ziet: de gastheren van 123Trouwauto dragen altijd een pak en stropdas!

Exclusieve auto´s en bussen

Wat jouw smaak ook is, bij 123Trouwauto zul jij een trouwauto vinden die helemaal bij jouw stijl past. Zoek jij een moderne auto? Misschien is een Ford Mustang iets voor jou! Met de uitstraling en klasse van de Ford Mustang zul jij de andere mensen op de weg zeker het nakijken geven!

Liever een klassieke wagen? Dat kan soms best lastig zijn, in verband met de staat waarin veel klassieke auto´s verkeren... Geen stress! 123Trouwauto heeft een selectie klassieke trouwauto´s in nieuwstaat die helemaal klaar zijn voor een ritje op jullie grote dag!  Je hebt bij 123Trouwauto bijvoorbeeld keuze uit een Rolls Royce, klassieke Ford, Mini Cooper en Volkswagenbusje!

Echt opvallen en je voelen als superster? Waan je in de jaren 30 en kies voor één van de Excaliburs van 123Trouwauto! 

Samen met jouw gasten vervoerd worden? Kies dan voor een echte trouwbus! Of je nu gaat voor een klassieke Engelse dubbeldekker of een Amerikaanse trouwbus - een feestje wordt het zeker!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloften? Neem contact op met 123Trouwauto en informeer naar de mogelijkheden, of kom langs in de showroom in Maasdijk om de prachtige auto´s te bewonderen!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
295 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze trouwauto's worden gemiddeld tussen 6 en 24 maanden voor de trouwdag gereserveerd. De aanbetaling wordt binnen 7 dagen na boeking voldaan. Het restantbedrag wordt voorafgaande per bank, of op de dag zelf contant voldaan.
Stelt u vervoer beschikbaar?
Luxe auto´s, Klassieke auto´s, Sport auto´s, Anders
Is de prijs inclusief chauffeur?
Chauffeur inclusief, Zonder chauffeur
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over 123 Trouwauto

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
Linda_Patrick
Door Linda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij 123Trouwauto. De chauffeur (Karel) was op tijd bij het huis, en iedereen die langs reed, wilde de mooie Excaliber bewonderen en natuurlijk even op de foto nemen. Voor de dag was Karel ook op alles voorbereid: er lag een flesje water klaar, pepermuntjes en toen het bandje van mijn jurk in mijn nek telkens los ging, had hij zelfs nog een veiligheidsspeld klaar liggen. Tijdens de fotoshoot was het heel erg koud en daar had onze chauffeur ook aan gedacht. Ik kreeg telkens een deken om me heen tussen de foto’s door. Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen, we hebben echt een topdag gehad!

Patrick & Linda

Misbruik rapporteren
Lesly
Door Arjan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De avond voor onze bruiloft kregen wij het telefoontje wat je eigenlijk niet wil hebben. Onze Mustang was erg beschadigd. Echter hoe jullie het hebben opgelost was fantastisch! We kregen de klassieke Mustang. Misschien was deze stiekem nog wel gaver! De dag zelf was fantastisch! Jan hielp waar hij kon, met in en uit stappen, maar ook met de foto’s maken. Hij had zelfs een flesje water en wat lekkere snoepjes mee in de auto. In overleg kon ook mijn oom (ernstig Mustang fan) ons het laatste stuk naar de trouwlocatie rijden. Kortom beter kon niet. Wij willen 123Trouwauto nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van onze fantastische dag!

Arjan en Leslie van Geest

Misbruik rapporteren
laradaniel
Door Lara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf het eerste moment dat we de Mustang op een trouwbeurs zagen, wisten we dat deze auto onze trouwauto moest worden. Meteen de datum dan ook maar vast laten zetten. En mede dankzij de Mustang en Karel was vrijdag 3 augustus de beste dag van ons leven. Een top auto en een top chauffeur. De bandjes van mijn jurk waren een ramp en schoten steeds los, maar Karel heeft ze deskundig vast gezet en zo menig foto gered. Mijn neefje vond het geweldig dat hij naar het hotel mee mocht rijden. Karel en 123Trouwauto bedankt voor alles en we raden jullie zeker aan bij alle toekomstige bruidsparen.

Groetjes Daniël en Lara van Klaveren.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2676 BC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact