Brisked

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Brisked

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Bedrijfskenmerk: Verhuur en bruiloftstyling

Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op ons profiel bij ZankYou. Bij Brisked creëren we sfeervolle bruiloften met een persoonlijke twist, want op jullie bruiloft draait het natuurlijk om jullie! Wij bieden twee soorten diensten aan waar je gebruik van kunt maken, namelijk styling of verhuur.

Styling
Hulp nodig bij het bedenken van een mooie stijl voor jullie bruiloft? Wij helpen je graag! Samen gaan we om de tafel zitten om jullie wensen op papier te zetten. Iedere stijl is bij ons welkom. Van romantisch tot boho, van vintage tot modern. Het maakt ons niet uit, we houden van afwisseling. We maken een moodboard voor jullie, zodat ook jullie visueel zien wat we van plan zijn. Op de trouwdag zelf komen wij alles klaarzetten. Aan het einde van de dag bouwen we weer alles af en wordt alles netjes opgeruimd.

Verhuur
Wil je liever zelf aan de slag? Ook dan kun je bij ons terecht! In onze verhuurshop vind je ons assortiment. Van bankjes tot tapijten en van kandelaren tot lichtletters, we hebben het allemaal. Ons assortiment blijft zich uitbreiden, dus er is een grote kans dat er ook iets tussen zit wat past bij de stijl van jullie bruiloft!

Om het jullie u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat bij ieder product de prijs vermeld. Je kunt zelf checken of de producten beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en direct de order plaatsen. Geen omslachtig heen-en-weer gemail nodig, jij hebt de touwtjes in handen! Uiteraard helpen we je wel graag als je vragen hebt of eerst een offerte wil.

Bloemwerk
Brisked werkt samen met Annette, de bloemiste van GewoonUniekk. Als je een styling- of verhuurder bij ons afneemt kun je ook gelijk je bloemwerk bestellen. Heerlijk handig, alles onder 1 dak. Met Annette kun je al jullie wensen bespreken van corsage tot boeket of van backdrop-stukken tot flowerclouds. Annette maakt het allemaal.

Stuur je ons een mailtje als je een vraag hebt? We vinden het leuk om met je mee te denken!

Liefs, Thera en team

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Verhuur en bruiloftstyling
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Je kunt bij ons betalen op factuur of via iDeal. Voor stylingen geldt dat er voor de bruiloft een aanbetaling van 50% wordt gedaan. De rest van het bedrag komt na de bruiloft. Voor verhuur-orders geldt dat de factuur voor de huurdagen moet worden voldaan.
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Vervoer, Levering, Opzetten, Ontmantelen
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Brisked

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3545 NK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact